10.12.2023, Matyáš Fuks

Podzimní žákovské hodnocení: U12 - Pavel Tvarůžek

Podzimní žákovské hodnocení: U12 - Pavel TvarůžekPřinášíme vám další z řady rozhovorů trenérů mládeže FC Vysočina, kteří hodnotí počínání svého celku na podzim. V tomto článku se zaměříme na ročník U12 vedený trenérem Pavlem Tvarůžkem. Mladší žáci nastupují v soutěži SpSM JIH a nachází se na 7. místě se ziskem 26 bodů.

 

Hodnocení podzimní části soutěže
Tým se přes léto dával z velké části dohromady, neboť z přípravky přešlo do mladších žáků pouze 9 hráčů a museli jsme tak přivést některé vytipované hráče z okolních klubů. Letní příprava a začátek sezóny byli tak pro kluky velmi složité a v utkáních nebyly naše výkony a výsledky vůbec dobré. Postupně se však kluci začali sehrávat a v průběhu druhé poloviny podzimu došlo ke zlepšení.

Jelikož se na jaře tabulka rozdělí, budeme hrát dvoukolově pouze s týmy z horní poloviny soutěže. Čeká nás tak hodně náročných utkání, na které se musíme v průběhu zimní přípravy dobře nachystat. V trénincích se chceme zaměřit zejména na zlepšování individuálních technických dovedností a lepší řešení herních situací. Tým také budeme chtít na některých postech doplnit a posílit.

Nejvydařenější zápas podzimu
I přes vysoká vítězství s týmy Bedřichova, Vyškova a Havlíčkova Brodu si nejvíce cením některých výkonů v utkání s top týmy soutěže. Kluci podali velmi obětavý výkon v posledním kole s lídrem soutěže ze Žďáru n. S., kterému jako jediní ze všech týmů dokázali sebrat na podzim body. Kvalitní byly také výkony ve druhých poločasech se Sigmou Olomouc, 1. FC Slovácko a SK Líšeň a první poločas s týmem Zlína.

Nejhorší zápas podzimu
Určitě v úvodu sezóny se Zbrojovkou Brno a FC Kuřim. V těchto utkáních jsme herně ani kondičně nestíhali a zaslouženě vysoko prohráli. Doufám, že na jaře budeme pro oba týmy mnohem důstojnějším soupeřem.

Nejlepší hráči podzimu
Naší jistotou byl po celý podzim brankář Jakub Trnovský, který nás v mnoha případech podržel skvělými zákroky a k tomu přidával i kvalitní rozehrávku. Další oporou byl střední záložník Viktor Krejčí, který se v průběhu podzimu neustále zlepšoval a stal se důležitým hráčem našeho týmu. V obraně podával kvalitní výkony Šimon Hnízdil a střelecky pak tým táhla zejména dvojice Jakub Tichánek a Tomáš Kaplan.

U12 – hráčské statistiky za podzim 2023

Střelci: 21 – Tichánek, 18 – Kaplan, 13 – Krejčí, 12 – Grubl, 8 – Ivanko, 5 – Kunst, 4 – Ježek, 3 – Hnízdil, Trnovský, 2 – Chalupa, Poledna, Uhlíř.
Odehrané zápasy: 15 – Hnízdil, Chalupa, Kaplan, Krejčí, Kuchař, Lipták, Poledna, Tichánek, Trnovský, 14 – Grubl, Kunst, 13 – Chudoba, Uhlíř, 12 – Ježek, Padrta, 10 – Ivanko, 7 – Šťastný.

 
Aktuálně

V důležitém záchranářském duelu se radoval Prostějov

Jarní mizérie FC Vysočina na stadiónech soupeřů nemá konce. Jihlava v důležitém záchranářském duelu na půdě Prostějova dobře začala, ovšem nakonec díky brankám ze standardek padla 3:0 (2:0). Její série bez venkovního bodového zisku se protáhla na pět utkání a patnáctí Hanáci se tak FCV v tabulce přiblížili na 3 body. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Odehráno v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu