06.12.2023, Matyáš Fuks

Podzimní žákovské hodnocení: U13 - Jan Kűhtreiber

Podzimní žákovské hodnocení: U13 - Jan KűhtreiberPřinášíme vám další z řady rozhovorů trenérů mládeže FC Vysočina, kteří hodnotí počínání svého celku na podzim. V tomto článku se zaměříme na ročník U13 vedený trenérem Janem Kűhtreiberem. Mladší žáci nastupují v soutěži SpSM JIH a nachází se na 4. místě se ziskem 33 bodů.

 

Hodnocení podzimu hlavního trenéra
Podzim hodnotím určitě pozitivně. Odehráli jsme kvalitní utkání a předvedli v nich dobré výkony, které nám zajistily v soutěži pěkné 4. místo. Díky tomu budeme v jarní části, po rozdělení soutěže na horní a spodní polovinu, hrát zápasy proti kvalitním soupeřům, na což se osobně moc těším. Na klucích je vidět, že mají velkou chuť se zlepšovat, jsou zapálení pro fotbal a s takovou skupinou je radost pracovat. Také bych chtěl poděkovat svému asistentovi Aleši Musílkovi, který mě při mé nepřítomnosti vždy skvěle zastoupil a organizačně mi byl celou půlsezónu velkou oporou.

Nejvydařenější zápas podzimu?
Kvalitní výkony nás provázely celým podzimem a upřímně mě teď nenapadá jeden konkrétní zápas, který bych vyzdvihnul. Za zmínku určitě stojí utkání se Zlínem a Kuřimí, kdy jsme se se soupeřem celý zápas tahali o výsledek a klukům se podařilo oba zápasy dotáhnout do vítězného konce. Zmínil bych i zápasy s Vyškovem a Žďárem nad Sázavou, které jsme, i přes jasný výsledek, dohráli až do konce, vstřelili hodně branek a zároveň neinkasovali. Rozhodně se nemusíme stydět ani za výkony proti týmům, které se umístili v tabulce nad námi (Zbrojovka Brno, Slovácko a Sigma Olomouc). Přestože jsme zápasy výsledkově nezvládli, měla naše hra dobré parametry. Věřím, že na jaře tyto soupeře potrápíme a budeme proti nim bodovat.

Nejhorší zápas podzimu?
Ten vím naopak úplně přesně. Za mě je to jednoznačně zápas s Líšní, který jsme bohužel zaslouženě prohráli 2:1. I přes výhru jsem s naším výkonem nemohl být spokojený ani v předešlém zápase ve Znojmě. Do obou těchto zápasů jsme bohužel nastoupili se špatně nastavenou hlavou a soupeři jsme zdaleka nepředvedli co umíme.

Nejlepší hráči podzimu?
Omlouvám se, ale jednotlivce jmenovat nebudu. Samozřejmě nějaká jména v hlavě mám, ale kluky se od začátku snažím učit, aby primárně chtěli překonávat sami sebe a svoje výkony. Bylo by ode mě teď trochu pokrytecké, kdybych je mezi sebou začal porovnávat a vyzdvihoval jednotlivce. Všichni pracovali během podzimu velmi dobře, udělali velký pokrok a za to jim tímto děkuji. Pevně věřím, že stejně nastavení přijdou i po zimní pauze.

Na které aspekty se v zimní přípravě zaměříte?
Primárně se určitě budeme dál zaměřovat na zdokonalování individuálních herních dovedností, na kterých pracujeme dlouhodobě. Základem pro nás nadále bude, abychom tyto dovednosti rozvíjeli co nejvíc v herním prostředí. Na jaře nás čeká přechod na velké hřiště a formát 10+1, takže dalším cílem pro nás bude, aby byli kluci na tento krok co nejlépe připravení.

U13 – hráčské statistiky za podzim 2023

Střelci: 19 - Trnka, 16 - Marushchak, 13 - Paseka, Novák T., 12 - Wiener, Kovačík, 9 - Hájek, 8 - Novák J., 7 - Solnař, Barák, 6 - Fuks A., 5 - Boudný, Musílek, 2 - Lenikus, 1 - Dvořák, Slabý, Hrad, Tlačbaba

Odehrané zápasy: 15 - Barák, Fuks, Paseka, 14 - Dvořák, Novák J., Novák T., Tlačbaba, Wiener, Trnka , 13 - Boudný, Marushchak, 12 - Hájek, Hrad, Musil, Slabý, Solnař, 10 - Kovačík, Lenikus, Musílek, 9 - Lapeš, 4 - Šprincl, 3 - Nevosad, Trnovský

 
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu