10.04.2008, Miroslav Fuks

Vysočina jede do Ústí s respektem

Vysočina jede do Ústí s respektemPřed fotbalisty je velmi těžký druholigový zápas v Ústí nad Labem. Svěřenci kouče Karola Marka zde nastoupí v neděli 13. dubna od 14:00 hodin a budou vzdorovat soupeři usilujícímu o tolik potřebné záchranářské body. Ústí v tabulce patří až 15. příčka a od Vysočiny ho dělí 10 bodů.

 
„Domácí ve svém záchranářském snažení nutně potřebují zvítězit. Naposledy propadli v Hradci Králové, kde prohráli 4:0, a nyní budou chtít tento výsledek napravit. Disponují kvalitním týmem, což ostatně nedávno dokázali, když doma porazili HFK Olomouc. Hra Ústí se točí kolem zkušeného Fouska a velmi nebezpečná je celá levá strana s Hanzlíkem a Benčíkem. Navíc zahrávají velice nebezpečné standardní situace,“ uvedl asistent Josef Vrzáček.

„Na sever Čech vyrazíme krom zraněných Lovětínského a Šamánka v kompletním složení. K soupeři máme velký respekt, ale rozhodně nepřijedeme odevzdaní. Naším cílem bude nepřerušit naši aktuální čtyři zápasy trvající sérii bez porážky,“ zdůraznil Vrzáček.

Vzájemná bilance obou celků hovoří ve prospěch Vysočiny, která ve čtyřech z pěti druholigových duelů zvítězila a pouze jednou remizovala. Dosavadní skóre činí 10:2. V podzimním utkání Jihlava vyhrála 3:0 (1:0), když branky stříleli Suchý, Faldyna a Cihlář.

Sestavy:

VYS: Tulis – Bartoš, Suchý, Šedivý, Vepřek – Veselý (70. Čermák), Lovětínský, Bayer, Mezlík (90. Cihlář)– Simr (76. Rabušic), Faldyna.

ÚST: R. Novák - Valenta, David, T. Novák, Benko - Dvořák, Karlík, Martykán, Benčík (68. Franc) - Boček, Fousek

 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu