03.04.2024, Petr Jindra

Představujeme partnery: Nejen moderní hardware, software, internetové připojení a IPTV. Takový je DCOMP

Představujeme partnery: Nejen moderní hardware, software, internetové připojení a IPTV. Takový je DCOMPHorní Kosov je okrajovou a v dnešní době spíše rezidenční čtvrtí krajského města Vysočiny. Jenže stejně jako se progresivně rozrůstá tato městská lokalita, roste i společnost DCOMP. Nejen o tom, co jeho společnost nabízí za služby, se rozpovídal jednatel Radek Horák.

 

Moderní fotbal, to nejsou jen krásné dresy z příjemného materiálu a rychlá kombinační hra. Je to také spousta špičkové techniky a elektroniky, která pomáhá hráčům v měření výkonu, trenérům v analýzách a fanouškům v tom, aby si mohli pustit krásnou akci podruhé či potřetí. Svou pomyslnou troškou do fotbalového mlýna přispívá i firma DCOMP.

„Náš záběr je poměrně široký. Krom internetového připojení a IPTV, tedy televize s příjmem vysílání přes internetový protokol, v Jihlavě a okolí, řešíme také prodej, instalaci a servis hardwaru. Aby mohl fungovat, potřebuje k tomu pochopitelně software, i na ten se tedy zaměřujeme. A stejně tak na počítačové sítě a satelity,“ popisoval jednatel DCOMPu Radek Horák.

Aby toho nebylo málo, společnost řeší také záruční a pozáruční servis daného vybavení či pohotovostní servis, což je příjemný benefit navíc. Nechybí ani poradenství v této technologické oblasti. „Soustředíme se především na malé a střední podniky,“ dodává majitel.

Protože se tento rozhovor týká také fotbalu, nemohla chybět tradiční otázka na jeho sledování. „Samozřejmě ho sledujeme, fotbal nás baví,“ hovořil za sebe i kolegy z firmy. A poněvadž se jedná o váženého partnera našeho klubu, snaží se ho i sledovat. „Pokud to mně osobně časové možnosti dovolí, snažím se utkání Vysočiny navštěvovat osobně.“

Nezbývá než poděkovat za podporu klubu a popřát spoustu spokojených zákazníků.

 
Aktuálně

U17: Debakl se Slavií

Mladší dorostenci schytali na venkovním hřišti debakl 9:0 (4:0) od vedoucího týmu tabulky pražské Slavie. Drží si ale stále 13. místo v tabulce a v příštím kole je čeká důležitý zápas s konkurentem v tabulce Frýdkem-Místkem. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu