05.01.2024, Matyáš Fuks

Podzimní hodnocení žákyň - WU15 Michaela Ryšavá

Podzimní hodnocení žákyň - WU15 Michaela RyšaváPřinášíme vám další z řady rozhovorů trenérů mládeže FC Vysočina, kteří hodnotí počínání svého celku na podzim. V tomto článku se zaměříme na ženský ročník U15 vedený trenérkou Michaelou Ryšavou. Žákyně nastupují v 2. nejvyšší soutěži a nachází se na 3. místě s 15 body.

 
Hodnocení trenéra
Podzim byl pro nás krok do neznáma. Naše soupeřky jsme neznali. Věděli jsme, že nám teprve podzimní část ukáže, co od soupeřek v naší lize čekat. Holky každý trénink i zápas odmakaly na sto procent a jsem ráda, že je u holek vidět tak velký progres. Konečně pracujeme jako jeden tým a dokážeme držet pospolu ve všech situacích.

Nejvydařenejší zápas
Nejlepší zápas podzimní části jsme sehráli hned v úvodu soutěže proti hráčkám z FK Dukla Praha. Holky dokázaly, že umí hrát pohledný fotbal a zúročily svůj pokrok, který nabraly během letní přípravy. Velké vítezství 10:0 bylo pro nás odměnou za odvedenou dřinu v letních měsících.

Nejhorší zápas
Bohužel zápas v Roudnici nad Labem. Na hřišti se holkám nedařilo správně spolupracovat. Tento zápas byl pro nás velkým poučením, které si připomínáme před každým utkáním.

Nejlepší hráčky podzimu
I přes zranění, které znamenalo konec v podzimní části se stala Anička Palečková 4. nejlepší střelkyní ligy. Určitě je na místě vyzdvihnout velký pokrok dovedností u brankářky Alči Spilkové, která se zápas od zápasu zlepšovala a stala se oporou týmu. Na každé hráčce je vidět zlepšení a doufám, že budeme v tomto budeme i nadále pokračovat každým odehraným zápasem a odmakaným tréninkem.

Na co se v zimní přípravě zaměřite?
V zimní přípravě se určitě zaměříme na rychlostní vytrvalost, která nám občas dělá problémy. Dále na hru ve středu hřiště. Věřím, že každá hráčka bude k zimní přípravě přistupovat jako doposud ke každému tréninku a budeme na jarní část soutěže připraveni.

WU15 – hráčské statistiky za podzim 2023

Střelci: 7 – Palečková, 7 – Zvolánková, 6 – Blažková, 4 – Šmardová, 2 – Kunstová, 1 – Spilková, 1 – Peloušková, 1 – Juříčková, 1 – Zadinová, 1 – Šandová, 1 – Bruknerová

Odehrané zápasy : 9 – Bruknerová, Novotná, Šmardová, Peloušková, Přibylová, Blažková, Kunstová, Zvolánková, Zadinová, Juříčková, Spilková, Marešová, Šandová, Kulbablová, 4 – Kumštarová, 3 – Palečková, 1 - Vyskočilová

 
Aktuálně

David Oulehla: Mužstvo po celé utkání pracovalo a dřelo

Pamětníci loňského zápasu v Drnovicích po první půli jistě zpozorněli. I před rokem v květnu Vysočina nad Vyškovem vedla po první půli 0:1 díky brance Araujo-Wilsona, ovšem ve druhém dějství domácí dokázali skóre otočit. Nyní si však na jihlavské defenzívě vylámali zuby! Kouč David Oulehla měl po utkání důvody ke spokojenosti. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu