PardubicePardubice
přát., sobota 15.7.2023,  
6:1
(2:1)
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
 
B: 38. Záruba (pen.)
Diváci: 40
FC Vysočina dorost: 1.pol.: Trešl - Raitmajer, Dolejší, Puzrla, Šebek - Veselý, Udržal - Šubert, Záruba, Hudák - Zimmermann. 2.pol.: Procházka - Šerý, Haala, Novák, Matoušek - Maňásek, Veselý - Udržal, Hudák, Záruba - Palán.
 

Komentář

"Neodehráli jsme vůbec dobré utkání, do 60.minuty, kdy byl stav 2:1, nic nenasvědčovalo tomu, že by jsme měli inkasovat tolik branek. Za zmíněného stavu pro domácí jsme nevyužili tři možnosti ke srovnání průběžného stavu a tak přišel trest. Dnes jsme udělali čtyři hrubé individuální chyby, které velmi kvalitní hráči Pardubic dokázali potrestat a dali nám lekci z produktivity. Nezbývá nám se z nepovedeného zápasu zápasu poučit a ještě více pracovat," řekl k úvodnímu přípravného utkání trenér staršího dorostu Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu