KarvináKarviná
8.kolo, neděle 28.9.2014, 11:45
3:5
(1:3)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 33. Vrtal Lukáš, 11. Havel Matyáš, 20. Havel Matyáš, 55. Havel Matyáš, 69. Diviš Roman.
Diváci: 0
FC Vysočina: Wendl (35. Doležal) - Juříček (35. Ritter), Šrámek, Nováček, Vácha - Vrtal, Pojezný, Trnka (50. Časta), Novák - Havel, Havlín (35. Diviš)
 

Komentář

"Ačkoliv jsme již ve 3´ inkasovali, série prohraných osobních soubojů a nedůraz před naší bránou, celý 1. poločas jsme jasně dominovali. Vyrovnal Havel, který využil přihrávky Váchy a samostatný nájezd vyřešil bravurně vykoupáním domácího brankáře. Hned minutu po vyrovnání se nám nepodařilo dotáhnout do gólu přečíslení tři na jednoho. V 15´ se prezentovali domácí pěknou střelou, 16´znamenala závar před Karvinskou bránou, 2´po té, pěkně vystřelil Havlín. Skóre se měnilo v minutě 20. Vácha potáhl po levé straně míč, nacentroval do PU, Havlín míč pustil na zcela volného Havla a ten prokázal své gólové schopnosti - 1:2. 21´ a další naše nevyužitá šance - Vrtal našel centrem Havlína a ten hlavou netrefil. Ihned v zápětí postupoval Havel zcela osamocen na brankáře, ale tentokrát se z branky neradoval. Následně se mohlo navýšit skóre na naší straně, ale i domácí mohli vyrovnat. Těsně před odchodem do šaten se uvolnil Pojezný, přihrál přes celou šíři nabíhajícímu Vrtalovi a ten nedal prudkou střelou pod břevno žádnou šanci Karvinskému brankáři - 1:3. Ve 2. půli se ale představila úplně jiná Karviná. Začali velkým náporem, zvětšili důraz a rázem nám bylo horko. Snížení na sebe nenechalo dlouho čekat a po přímém kopu dotlačili míč do naší brány - 2:3. V 50´ o sobě dal vědět Šrámek a střelou ze standardky orazítkoval břevno. Klid na naše kopačky mohl přinést Havel, ale nepodařilo se mu obejít brankáře. Naštěstí si Havel připoměl úspěšné koncovky z první části hry. Časta vyhrál na středu osobní souboj, vybídl k průniku Rittera, ten přihrál Havlovi a hezký lob znamenal naše navýšení - 2:4. To běžela 55´, ale s brankami stále nebyl konec. Domácí opět snížili na rozdíl jediného gólu. 57´se opět prosadili díky důrazu - 3:4. V této fázi hry jsme však zachovali chladnou hlavu, i když po naší chybě mohli domácí srovnat. Naštěstí klíčový moment nezvládli a my hru kontrolovali. A v samém závěru přidali ještě jednu trefu. Havel korunoval svůj skvělý výkon parádní skrytou přihrávkou na Diviše a ten neméně kvalitně s ní naložil. Obešel brankáře a ranou na bližší tyč uzavřel gólový účet. Utkání bylo rušné, se spoustou brankových příležitostí. Ofenzíva na obou stranách předčila defenzívu. Já jsem sice spokojen s 5-ti brankami, ale vzhledem k počtu možností v 1. půli mělo být rozhodnuto daleko dřív. Těší mě, že jsme dokázali ustát nepříjemné chvíle při kontaktních gólech soupeře. A samozřejmě musím ocenit výkon Havla." popsal utkání trenér Lukáš Staněk.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu