FC VysočinaFC Vysočina
7.kolo, neděle 21.9.2014, 10:30
0:1
(0:1)
ProstějovProstějov
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Jágrik - Kejval, Procházka, Pavlas (C), T. Svoboda – Honzl (47. Pojezný), Janoušek, Točík, A. Svoboda (42. Šrámek) – Lát (35. Mlejnek), Lokvenc.
 

Komentář

"Už v 1. minutě Janoušek pěknou technickou ranou trefil břevno, míč se však odrazil před brankovou čáru. V dalším průběhu zápasu jsme byli aktivnějším týmem a vypracovali si několik šancí. Největší z nich spálil Točík, reflexivně ho vychytal brankář hostí. Utkání rozhodla 34. minuta a faul na prostějovského hráče v pokutovém území. Penaltu hosté proměnili - 0:1. Ve druhém poločase bylo klíčové vyloučení prostějovského stopera, který v samostatném úniku fauloval Mlejnka. Paradoxně nám tato situace spíše uškodila. Hosté se semkli, dobře bránili a my jsme si nedokázali poradit s útočením do "plných". Dvě velké šance jsme si vypracovali, ale ani Lokvenc, ani Pavlas branku nevstřelili. Zápas jsme výsledkově nezvládli, i přesto, že jsme byli aktivnějším týmem a měli několik vyložených šancí. Druhý poločas byl však rozháraný a z naší strany plný nepřesností a zkažených přihrávek. Jsem rád, že po zranění odehrál velmi dobré utkání Dan Kejval. Doufejme, že se během týdne vyprázdní převážná část naší rozsáhlé marodky a v Karviné podáme lepší výkon", řekl po zápase asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu