OstravaOstrava
5.kolo, sobota 13.9.2014, 12:30
1:2
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly Vysočiny: Hladký, Točík
Diváci: 0
FC Vysočina: Jágrik - Šmíd, Procházka, Pavlas (C), T. Svoboda - Honzl (41. A. Svoboda), Janoušek, Crha, Točík (46. Růžička) – Hladký, Lokvenc.
 

Komentář

"Do utkání jsme vstoupili aktivně a v 10. minutě se ujali vedení po akci z levé strany, kdy Lokvenc našel ve vápně Hladkého, který se nemýlil - 0:1.  Ve 33. minutě na levé straně dobře zapracoval Šmíd, centrem našel hlavu Točíka, který se dokázal prosadit - 0:2. O minutu později šel do samostatného úniku Hladký, gólman hostí však přečetl situaci a včasným vyběhnutím dokázal zamezit brance. V průběhu 1. poločasu bylo k vidění několik dalších nebezpečných situací na obou stranách, kdy gólmani předvedli výborné zákroky. Druhý poločas začali aktivněji domácí, kteří drželi míč častěji na kopačkách. Několikrát ohrozili naši branku, kde však "vládl" výborný Jágrik. Vyústěním mírné převahy domácích byla branka po zmatcích v naší obraně - 1:2. Kluky však snížení nezlomilo a byli aktivní i směrem dopředu. Vítězství mohl pojistit Lokvenc i Hladký, oba však "ztroskotali" na gólmanovi domácích. Nervózní závěr jsme zvládli a zvítězili 2:1. Ostrava má kvalitní družstvo, disponuje technickými hráči, kteří praktikují kombinační fotbal hraný převážně po zemi. Přesto, že soupeř měl mírnou herní převahu, my jsme se vytvořili více šancí a zaslouženě vyhráli. Kluci si cenné vítězství zaslouží za přístup k utkání, maximální nasazení a koncentraci během celého zápasu. Jsem rád, že kluci dobrou tréninkovou morálku přenesli do zápasu. Vítězství nás posílí a povzbudí do další práce. Klukům děkuji za výkon na hranici možností" řekl po utkání asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 10:30
1.SK Prostějov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu