23.08.2009, Miroslav Fuks

Juniorka otočila zápas k první výhře

Juniorka otočila zápas k první výhřeJuniorka se ve 3. kole MSFL po zásluze dočkala první výhry v letošním ročníku soutěže. Na domácí půdě porazila Břeclav 2:1 (2:1) , když už od 12. minuty prohrávala, ale skvělou akcí Michala Lovětínského a přesnou hlavičkou Petra Filipa skóre během šesti minut otočila ve svůj prospěch.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
3.kolo, neděle 23.8.2009, 11:00
2:1
(2:1)
BřeclavBřeclav
 
Branky: 20. Lovětínský, 26. Filip – 12. Svoboda
ŽK: Peška, Filip, Naniáš - Koryčánek
Rozhodčí: Racek - Sedláček, Antoníček
Diváci: 200
FC Vysočina B: Krajíček – Z.Kučera, Filip, Naniaš, Cihlář – R.Demeter (46. Pikl, 86. Šandera), Leligdon, Chlup, Lovětínský, Drábek – Peška (88. L.Procházka).
Břeclav: Hladký – Michal, Doležal, Schwarz, Jakubovič – Koryčánek (67. Čermák), Symandl, Valent (33. Šlancar), Ivančic – Svoboda, Malár.
 

Komentář

Juniorka se dočkala hned pěti posil z kabin „áčka“, přičemž týmu velmi pomohl kvalitní výkon zkušeného Michala Lovětínského. V bráně si ligovou premiéru v dresu FC Vysočina odbyl gólman Marcel Krajíček.
Po opatrném úvodu poprvé zahřmělo před brankou FC Vysočina. Útočník Svoboda se dostal za stopery a z úhlu vymyslel skvělou koncovku, kdy gólmana Krajíčka nechytatelně přeloboval. Vysočina naštěstí rychle našla odpověď. Ve 20. minutě našel Leligdon Lovětínského, který pronikl do vápna, kde si povodil břeclavské obránce a podobným geniálním obloučkem vyrovnal. O šest minut později zahrával Lovětínský roh, na který si skvěle naskočil stoper Filip a hlavou nechytatelně zavěsil – 2:1. Brzy nato mohlo být ještě veseleji. Peška vyslal do vápna zprava nabíhajícího Drábka, ten však o metr minul Hladkého svatyni. Gólem zaváněl i další roh Lovětínského ve 38. minutě, na který si vyskočil Naniaš, ale o metr přestřelil.
Hned v úvodu druhého poločasu zahrozil kapitán hostů Schwarz! Míč od jeho hlavy rozvlnil pouze postranní síť. V 61. minutě se v šanci se objevil Svoboda, ale o centimetry minul s přispěním jihlavských Krajíčkovu branku! V 71. minut předvedli domácí nádherný protiútok po ose Leligdon – Chlup - Lovětínský domácí. Posledně jmenovaný se efektně zbavil obránce, ale v koncovce bohužel mířil o několik decimetrů vedle levé tyče. Blízko vyrovnání byli hosté v 79. minutě, šanci však včasným vyběhnutím zamezil gólman Krajíček. Závěrečný tlak Břeclavi byl pouze platonický a domácí bez velkých problémů tři body ubránili.
„Do zápasu jsme vstoupili aktivně a měli jsme míč pod kontrolou. Bohužel došlo ve 12. minutě k chybě stoperů, kterou hosté využili. Naštěstí jsme skóre dokázali velmi rychle otočit. Ve druhé půle jsme se dostali pod mírný tlak hostí. V ofenzivě se nám nedařilo udržet delší dobu míč a řada brejků nebyla dotažena v gólovou tečku. Hráči však prokázali obrovskou vůli po vítězství, kterou první body v této sezóně uhráli. Za to jim patří dík,“ zhodnotil zápas kouč Josef Vrzáček.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu