14.04.2024, Josef Vrzáček

U19: Z Liberce bez bodu

U19: Z Liberce bez boduJihlavský starší dorost nenavázal na výhru z domácího prostředí a na půdě Slovanu Liberec prohrál, i díky červené kartě 2:1 (1:0). Jediným střelcem utkání byl v 79. minutě Tomáš Zimmermann, který tak zaokrouhlil svůj letošní střelecký počin na 10 branek. Vysočina se tak propadla na 11. příčku nezvykle vyrovnané tabulky nejvyšší dorostenecké ligy.

 
LiberecLiberec
22.kolo, sobota 13.4.2024, 10:00
2:1
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 15., 64. Ukici - 79. Zimmermann
ČK: 82. Udržal
Diváci: 70
FC Vysočina: Trešl - Puzrla (32. Pivnička), Dolejší, Haala, Novák (70. Matoušek) - Záruba, Veselý (65. Kryštof) - Udržal, Stoček, Bouchner (32. Hudák) - Šubert (32. Zimmermann)
 

Komentář

"Do utkání jsme vstoupili velmi špatně, chyběl nám především pohyb, přesto jsme mohli jít Šubertem do vedení, což se ale nestalo a tak to byli domácí, kteří otevřeli stav zápasu.Ve 30.minutě jsme provedli hned střídání trojice hráčů, naše hra se zlepšila a vstup do druhé části byl v naší režii. Bohužel Pivnička ani Stoček svoje možnosti nevyužili a tak domácí hráči trestali. Následně jsme Zimmermannem snížili, soupeře zatlačili a přišla velmi přísná červená karta pro Udžala. I v deseti jsme se rvali o cenný bod, domácí spoléhali na nebezpečné brejkové situace, přesto v samém závěru měl vyrovnání na noze Záruba, ale brankář jeho možnost zneškodnil." řekl k utkání hlavní trenér staršího dorostu Josef Vrzáček.
 
Související
Aktuálně

U17: Debakl se Slavií

Mladší dorostenci schytali na venkovním hřišti debakl 9:0 (4:0) od vedoucího týmu tabulky pražské Slavie. Drží si ale stále 13. místo v tabulce a v příštím kole je čeká důležitý zápas s konkurentem v tabulce Frýdkem-Místkem. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu