Č. BudějoviceČ. Budějovice
přát., sobota 9.7.2016, 13:00
0:6
(0:1)
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
 
Góly: 18. Lorenc, 57. Průša, 59. Rážek, 64. Lorenc, 76. Lorenc, 80. Rážek
Diváci: 0
FC Vysočina dorost: Duba (28. Jágrik) – Vašíček, Pavlík, Pejřimovský, Bence – Urbánek – Bartl (60. Lorenc), Časta (28. Chlumský), Průša, Fikar – Lorenc (28. Rážek)
 

Komentář

Po týdenní tréninkové přípravě jsme nastoupili k prvnímu přípravnému dvouutkání. Hra v obou zápasech byla v poli hodně vyrovnaná. V prvním zápase jsme neproměnili naše příležitosti a navíc jsme byli po našich chybách dvakrát gólově potrestáni. Ve druhém utkání jsme naopak proměnili všechny naše šance a vysoko zvítězili. Zátěž jsme rozložili na všechny hráče, které máme momentálně k dispozici, vyjma zraněného Karmazína a Trojánka. Celkově mám dobrý pocit z naší útočné fáze. Hlavně ve druhém utkání fungovala spolupráce Rážka a Lorence. I v prvním zápase měl útočník Svoboda dvě tři velké příležitosti, které však neproměnil. V této fázi nám však nejde až tolik o výsledek. Těší mě, že se nikdo nezranil. Myslím, že si kluci zaslouží pochvalu za předvedené výkony!
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu