FC Vysočina BFC Vysočina B
20.kolo, neděle 7.4.2024, 12:45
0:3
(0:1)
Slovácko BSlovácko B
 
Branky: 42. Baláž, 49. Hruška, 71. Uhrovič
Diváci: 40
FC Vysočina B: Pavlík - Pelikán (45. Tomek), Hnízdil, Hanus, Tlačbaba (45. Maděra) - Novotný (72. Pospíchal), Říha, Bartes (63. Pokorný), Pojman - Liška - Boháček (45. Moravec)
 

Komentář

"Nedělní velice teplé poledne nabídlo duel se Slováckem. Hosté od začátku lépe kombinovali a dlouhými nákopy se pokoušeli dostat za naší pozornou obranu, avšak neúspěšně. Naše solidní rozehrávka na vlastní polovině většinou skončila neúspěšným a špatně zvoleným finálním rozhodnutím. Těsně před koncem první půlky se po špatně odehraném balonu z vlastní šestnácky, opřel hostující záložník do balónu a nachytal vyběhnuvšího brankáře. Po změně stran jsme se pokusili zvýšit tempo trojím střídáním, ale soupeř odpověděl střelou z 35m, která zapadla do sítě. V poslední půlhodince jsme se prezentovali již zlepšeným výkonem, kdy jsme měli klid na míči a tlak na soupeře. Bohužel několik neproměněných šancí, nás stálo lepší výsledek. Slovácko výhru potvrdilo parádní ranou z větší vzdálenosti.
Dnes to nebyl náš den a chybělo i takové to pomyslné štěstíčko, kterému jsme, ale nešli naproti. V první půlce nám chyběla větší nabídka na útočné polovině a klid v řešení některých situací. V poločase druhém, když jsme se nadechovali k možnému vyrovnání, dostaneme gól z obrovské vzdálenosti. Kluci zápas odmakali, za to jim děkujeme a nezbývá nám, než se kvalitně nachystat na další těžké utkání v Kroměříži," zhodnotil utkání hlavní trenér Pavel Benda.
 
Související
Aktuálně

U17: Debakl se Slavií

Mladší dorostenci schytali na venkovním hřišti debakl 9:0 (4:0) od vedoucího týmu tabulky pražské Slavie. Drží si ale stále 13. místo v tabulce a v příštím kole je čeká důležitý zápas s konkurentem v tabulce Frýdkem-Místkem. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu