18.02.2019, Redakce

Ježour na tvé oslavě!

Ježour na tvé oslavě!Chcete zažít nezapomenutelnou a originální dětskou party? Pozvěte na narozeninovou oslavu vaší ratolesti Ježoura a nestarejte se o nic jiného, než o mačkání spouště vašeho fotoaparátu. Bude to oslava, na kterou vaše děti a nepochybně ani vy dlouho nezapomenete. Ježour bude bavit nejen děti, ale i všechny hosty. Předá jim originální dárky, podepíše vlastní fotografie a hlavně nenechá přítomné děti vydechnout.

 

Ježoura můžete pozvat také na maturitní ples, firemní večírek, dětský den, svatební veselici, karneval či kamkoliv jinam. Rádi se přizpůsobíme vaší představě a kreativitě. Ježour zaručí zábavu, dobrou náladu a pozornost hostů ještě dlouho po jeho návratu na stadión FC Vysočina. Zůstane po něm netradiční vzpomínka, příjemné dárečky a originální fotografie ve fotoalbu. Věříme, že se k návštěvě Ježoura i v budoucnu vrátíte a doporučíte jeho přítomnost i vašim známým či kamarádům.

Ježourova klasika

30 minut zábavy s Ježourem
Ježourova šála
Ježourův přívěšek
Ježourovy kartičky
samolepky
originální certifikát „Ježourův kamarád”
Cena: 1.499 Kč

Ježourova pohoda

45 minut zábavy s Ježourem
polštářek s motivem Ježoura
Ježourova šála
Ježourův přívěšek
Ježourovy kartičky
samolepky
originální certifikát „Ježourův kamarád”
Cena: 2.299 Kč

Ježourova paráda

60 minut zábavy s Ježourem
dětský dres FC Vysočina značky Adidas se jménem a číslem dle vlastního přání
polštářek s motivem Ježoura
Ježourova šála
Ježourův přívěšek
Ježourovy kartičky
samolepky
originální certifikát „Ježourův kamarád”
Cena: 3.399 Kč

Pokud chcete Ježoura také na vaší oslavě, objednejte si ho na základě kontaktu s marketingovým manažerem FC Vysočina Miroslavem Fuksem - e-mail fuks@fcvysocina.cz nebo na telefonu 607 628 868.

Objednávku je potřeba učinit nejpozději 14 dní před vaší oslavou. Doprava na místo vaší oslavy je v rámci města Jihlavy zdarma, do vzdálenějších míst je nutné počítat s náklady na dopravu ve výši 15 Kč na kilometr.

Zapojení maskota FC Vysočina "Ježoura" do vašich oslav či večírků je významně inspirováno jeho úspěšným chomutovským protějškem - Picaroonem. Děkujeme!

 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu