FC Vysočina BFC Vysočina B
20.kolo, neděle 7.4.2024, 10:30
1:1
(0:0)
Slovácko BSlovácko B
 
Branky: 89. Hudák (p.k.) - 62. Zelina
Diváci: 100
FC Vysočina B: Nevěčný - Půža, Lovětínský, Šerý, Šlechta (83. Raitmajer) - Červený (59. Čejka), Skoumal (73. Šebek) - Kryštof (59. Torner), Hudák, Matoušek - Rais (83. Seknička).
Slovácko B: Balciar - Markus, Ndubuisi, Gabryš, Zelina, Nnamani, Prokeš, Marek, Kosek (70. Polák), Hanslík, Kremr.
Stanice TV prenosu: https://youtu.be/1oJTT2M3_1I
 

Komentář

"Myslím, že jsme odehráli kvalitní utkání. V první půli jsme bohužel neproměnili dva samostatné úniky a dokonce ani pokutový kop. Toto se většinou nevyplácí, což se v 62. minutě potvrdilo a Slovácko šlo do vedení. Musím ocenit, že naši hráči bojovali až do samotného konce, kdy jsme si v pokutovém území hostí vytvořili tlak, z kterého vznikl faul na Lovětínského a my tak dostali možnost zahrávání druhého pokutového kopu. Ten už Hudák proměnil a stanovil tak konečný výsledek. Za dnešní výkon musím kluky pochválit. Škoda, že se za obrovskou pracovitost nemůžeme radovat z výhry!" řekl k utkání hlavní trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

U17: Debakl se Slavií

Mladší dorostenci schytali na venkovním hřišti debakl 9:0 (4:0) od vedoucího týmu tabulky pražské Slavie. Drží si ale stále 13. místo v tabulce a v příštím kole je čeká důležitý zápas s konkurentem v tabulce Frýdkem-Místkem. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu