HodonínHodonín
22.kolo, čtvrtek 8.5.2014, 11:45
0:3
(0:3)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 17., 26. Mlejnek, 28. Lát .
Diváci: 0
FC Vysočina: Lancman - Částka, Šmíd, Procházka, A. Svoboda – Lát (45. Janoušek), Pavlas (42. Crha) – Honzl (35. Točík), Hladký (35. Pojezný), Lokvenc (K) (45. Šrámek) – Mlejnek (42. Kejval)
 

Komentář

„Vstup do utkání se nám příliš nepovedl, hra postrádala přesnost, pohyb a kvalitu. V 17. minutě se prosadil aktivní Mlejnek, který o chvíli později zvýšil hlavou na 2:0. Následně vystihnul Lát rozehrávku soupeře a „hokejovým blafákem“ překonal domácího brankáře. Od té chvíle jsme měli zápas pod kontrolou. Druhý poločas byl ve znamení neproměněných šancí, chyběl nám klid v koncovce i trocha štěstí při střelách Kejvala. Soupeře jsme pustili do jedné šance, kterou však neproměnil. Utkání spíše průměrné kvality skončilo naší výhrou 3:0. Klukům k vítězství gratulujeme, herní projev však nebyl dle našich představ. Oceňuji sílu soupeře, který je až s podivem na chvostu tabulky. Domácí působili fotbalovým dojmem a dobře bránili, “ řekl po utkání asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

U17: Debakl se Slavií

Mladší dorostenci schytali na venkovním hřišti debakl 9:0 (4:0) od vedoucího týmu tabulky pražské Slavie. Drží si ale stále 13. místo v tabulce a v příštím kole je čeká důležitý zápas s konkurentem v tabulce Frýdkem-Místkem. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu