SlováckoSlovácko
21.kolo, neděle 27.4.2014, 11:45
5:0
(4:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Lancman – Svoboda T., Šmíd (35. Částka), Procházka, Lokvenc (57. Honzl) - Pavlas, Crha – Janoušek (K), Lát (44. Mlejnek), Točík (57. Svoboda A.) – Kejval.
 

Komentář

„Věděli jsme, že nás čeká kvalitní soupeř. V utkání jsme chtěli uspět aktivní hrou, minimem chyb a velkou produktivitou v zakončení. Bohužel nás zradily hloupé chyby a nízká efektivita ve finální fázi. Naší aktivitou jsme si vytvářeli šance, které však končili buď na tyči jako v podání Jirky Janouška nebo na rukavicích domácího gólmana či vedle brány. Soupeř si se svými šancemi poradil daleko lépe. Poločas jsme prohráli 4:0, což byl opravdu krutý výsledek. Druhý poločas jsme pokračovali v aktivní hře a chtěli jsme utkání zdramatizovat. Branku jsme však nedali, a i kdyby zápas trval dalších 70 minut, tak nám to tam dneska prostě „nespadne“. Soupeř byl kvalitní, lépe pracoval s míčem, dobře kombinoval, nicméně tvrdím, že výsledek 5:0 je až příliš krutý. Kluky, i přes vysokou prohru, chválíme za nebojácný výkon„ řekl k utkání asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

U17: Debakl se Slavií

Mladší dorostenci schytali na venkovním hřišti debakl 9:0 (4:0) od vedoucího týmu tabulky pražské Slavie. Drží si ale stále 13. místo v tabulce a v příštím kole je čeká důležitý zápas s konkurentem v tabulce Frýdkem-Místkem. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu