FC VysočinaFC Vysočina
11.kolo, sobota 12.10.2013, 10:00
1:7
(1:6)
BrnoBrno
 
Gól Vysočiny: 16. Šrámek.
Diváci: 0
FC Vysočina: Dubec - T. Svoboda (35. Novotný), Procházka, Lát, A. Svoboda (50. Částka) - Honzl, Kejval, Pojezný, Šrámek - Mlejnek (35. Šmíd), Janoušek (C)
 

Komentář

Vstup do utkání Jihlavským vyšel, aktivní hrou soupeře donutili k chybám, avšak ani jednu z nebezpečných situací nepřetavili v branku, a tak trest přišel na druhé straně. Domácí se nesložili a zaslouženě vyrovnali, trefil se Šrámek - 1:1. Hosté však o 3 minuty později zužitkovali standartní situaci a dostali se do vedení. Od té chvíle diktovali tempo hráči Zbrojovky Brno a v poslední "desetiminutovce" 1. poločasu rozhodli o výsledku, kdy vstřelili 4 branky. Druhý poločas byl o poznání vyrovnanější, avšak Brno si s přehledem pohlídalo vítězství a navíc přidalo ještě jednu branku. "Věděli jsme, že přijede nejlepší tým ligy, nicméně my jdeme do každého zápasu s cílem zvítězit a s tím jsme šli i do tohoto utkání. Začátek se nám podařil herně, ne však gólově. Pokud nebudeme proti silným soupeřům proměňovat šance, nemůžeme myslet na úspěch, a to se potvrdilo. Zbrojovka má kvalitní tým a i přesto, že úvodních 20 minut bylo vyrovnaných, poločasový výsledek byl pro nás až příliš krutý. Totální kolaps v posledních 10 minutách 1. poločasu rozhodl o rázu utkání. Hosté do druhého poločasu prostřídali, a nám se podařilo hru vyrovnat, to už však bylo pozdě. Celkové skóre je pro nás kruté, Zbrojovka však zvítězila zcela zaslouženě. Nejvíc mě mrzí individuální chyby a přístup některých hráčů v 1. poločase. Je to velká škoda, protože jsme Zbrojovku mohli potrápit více. Nezbývá než se poučit z chyb, kterých bylo v zápase spoustu a kvalitně se připravit na další zápas, a to s Vyškovem", řekl k utkání asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

U17: Debakl se Slavií

Mladší dorostenci schytali na venkovním hřišti debakl 9:0 (4:0) od vedoucího týmu tabulky pražské Slavie. Drží si ale stále 13. místo v tabulce a v příštím kole je čeká důležitý zápas s konkurentem v tabulce Frýdkem-Místkem. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu