FC VysočinaFC Vysočina
10.kolo, sobota 28.9.2013, 10:00
2:5
(1:3)
SlováckoSlovácko
 
Góly: 27. Šrámek, 38. Janoušek.
Diváci: 0
FC Vysočina: Lancman - A. Svoboda, Procházka, Šmíd, T. Svoboda (45. Částka) - Janoušek (C), Kejval, Pojezný (35. Honzl), Šrámek - Lokvenc (18. Lát), Mlejnek (48. Novotný)
 

Komentář

Úvod zápasu byl vyrovnaný. Domácí neproměnili velkou šanci a chvíli na to se na druhé straně prosadilo Slovácko. Domácí se však nepoložili a odpověděli vyrovnávací brankou Šrámka - 1:1. Závěr poločasu se nesl pod taktovkou Slovácka. Hosté byli silnější na míči, pracovali s míčem v rychlosti, měli více pohybu a dobře kombinovali. Svojí převahu přetavili ve 2 branky, a tak poločas vyzněl lépe pro hosty - 1:3. Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí a po tečované střele Janouška snížili - 2:3. Hosté však drama nepřipustili, přidali ještě 2 branky po pěkných akcích a zaslouženě zvítězili skórem 2:5."Věděli jsme, že přijede velmi silný protivník a své kvality potvrdil. Hosté pracovali s míčem ve velké rychlosti, přebírali každý míč do pohybu a dobře nás napadali. Nenechali nás hrát naši hru a jejich vítězství je spravedlivé.a zasloužené. Kluky musíme pochválit za 2 vstřelené branky a za bojovnost, kterou do zápasu dali. Nejlepším hráčem jsme vyhlásili Jirku Šrámka, hru oživili i střídající hráčí", řekl asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

U17: Debakl se Slavií

Mladší dorostenci schytali na venkovním hřišti debakl 9:0 (4:0) od vedoucího týmu tabulky pražské Slavie. Drží si ale stále 13. místo v tabulce a v příštím kole je čeká důležitý zápas s konkurentem v tabulce Frýdkem-Místkem. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu