ZlínZlín
7.kolo, sobota 7.9.2013, 11:45
2:0
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Lancman - A. Svoboda (60. Částka), Procházka, Šmíd, T. Svoboda - Pojezný (55. Honzl), Lát, Janoušek (C), Šrámek (48. Diviš) - Točík, Mlejnek (38. Novotný)
 

Komentář

Zápas na horké zlínské půdě začali lépe hosté, kdy byl nebezpečný převážně Točík, avšak branku vstřelit nedokázal. Hrálo se bez větších šancí, až se v 28. minutě prosmýkl mezi třemi hostujícími hráči, šikovný domácí záložník a otevřel skóre zápasu - 1:0. Domácí poté ožili a do poločasu byli lepším týmem. Druhá půle bojovného zápasu byla plná osobních soubojů, šancí bylo pomálu. Obrany dokázaly eliminovat všechna útočná snažení. V 61. minutě se přecejenom domácím podařilo vsítit uklidňující 2. branku - 2:0. I přes snahu hostí se skóre již neměnilo a Zlínští zvítězili rozdílem 2 branek. "Zápas proti kvalitnímu protivníkovi jsme nezačali špatně. Agilní Točík se však v nadějných pozicích neprosadil. Domácím hodně pomohla první branka, která přinesla potřebný klid do jejich řad. Nepodali jsme vůbec špatný výkon, i přesto domácí vyhráli zaslouženě a k tomu jim gratuluji. Našim klukům jsem po zápase poděkoval za bojovnost a nasazení, které do zápasu vložili. Vyzdvihl bych výkon Tomáše Svobody, který odehrál utkání ve velkém tempu a byl dnes nejlepším hráčem týmu", řekl po zápase asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

U17: Debakl se Slavií

Mladší dorostenci schytali na venkovním hřišti debakl 9:0 (4:0) od vedoucího týmu tabulky pražské Slavie. Drží si ale stále 13. místo v tabulce a v příštím kole je čeká důležitý zápas s konkurentem v tabulce Frýdkem-Místkem. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu