ProstějovProstějov
6.kolo, středa 4.9.2013, 14:00
1:1
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 11. vlastní - 52. Šrámek.
Diváci: 0
FC Vysočina: Lancman - A. Svoboda, Procházka, Šmíd, Novotný (35. Diviš) - Pojezný, Lát, Janoušek (C), Šrámek - Lokvenc (40. Honzl), Mlejnek (51. Částka)
 

Komentář

Utkání ná krásném prostějovském stadiónu začali lépe hosté z Jihlavy, kdy Lokvenc "tváří v tvář" domácímu brankáři neuspěl a nechal vyniknout gólmana. Neproměněná šance však domací hráče zdravě "nakopla" a po zbytek poločasu byli Proštějovští lepším týmem. V 11. minutě si po závaru před hostující brankou nešťastně srazil míč do vlastní sítě jihlavský obránce - 1:0. Domácí byli i nadále nebezpečnější a jen díky jistému Lancmanovi a neefektivní koncovce prostějovských hráčů, zůstalo skóre po prvním poločasu 1:0. Do druhého poločasu však nastoupilo družstvo hostí jako vyměněné. Jihlavští přidali na důraze i na pohybu a rázem se dostavil i výsledek jejich snažení, kdy se po rohu prosadil Šrámek - 1:1. Druhý poločas přinesl vyrovnanou hru, kdy šance byli k vidění na obou stranách, skóre se však již nezměnilo. "Prostějovští mají kvalitní tým, a důkazem byl 1. poločas, kdy nás soupeř přehrával a oprávněně se dostal do vedení. O přestávce jsme si v kabině vysvětlili, co nám ve hře chybí, a co je potřeba k tomu, aby se obraz hry zlepšil. Druhý poločas byl z naší strany mnohem lepší, přidali jsme na důraze, rychlosti i pohybu, zpřesnili přihrávky a myslím si, že za aktivitu jsme si vyrovnání zasloužili. V dobrém světle se předvedl Michal Lancman, který se vrátil po zranění", uvedl po utkání asistent trenéra Jonatan Hána.

 
Související
Aktuálně

U17: Se Spartou bez bodu

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali na domácím hřišti vyzrát na 2. tým tabulky Spartu Praha a prohráli 0:3 (0:1). Nachází se tak momentálně na 13. místě velmi vyrovnané tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu