FC VysočinaFC Vysočina
5.kolo, sobota 31.8.2013, 10:00
3:0
(3:0)
PřerovPřerov
 
Góly: 10. Šrámek, 31. Lokvenc, 35. Točík
Diváci: 0
FC Vysočina: Dubec (45. Doležal) - A. Svoboda, Procházka, Šmíd, Novotný - Pojezný, Lát (45. Honzl), Janoušek (C), Šrámek (45. Diviš) - Lokvenc (55. Částka), Točík (45. Mlejnek)
 

Komentář

Za slunného počasí odehráli kluci z Vysočiny zápas proti Přerovu. Do zápasu vstoupili lépe domácí, v 10. minutě se přesně trefil Šrámek - 1:0. Jihlavští měli v první půli více ze hry, častěji drželi míč na kopačkách a dostávali se do zakončení. Jejich aktivita přinesla 2 slepené góly v 31. a 32. minutě, trefili se postupně oba útočníci - 3:0. Druhý poločas přinesl zlepšenou hru Přerova, avšak domácí si zápas pohlídali a vyjma jedné velké šance, soupeře k ničemu nepustili. "V dnešním utkání se nám podařilo v 1. poločase navázat na dobrou hru z minulého utkání s Kroměříží. Druhý poločas z naší strany dobrý nebyl, Přerov se dostal více do hry, nicméně kluci si zápas pohlídali. Spokojení jsme byli především s hrou obranné čtveřice, společně s gólmany a pochvalu za svoji aktivitu zasluhuje také Jirka Janoušek", uvedl po utkání asistent trenéra Jonatan Hána. Další utkání sehrají kluci z Vysočiny ve středu v Prostějově.

 
Související
Aktuálně

U17: Debakl se Slavií

Mladší dorostenci schytali na venkovním hřišti debakl 9:0 (4:0) od vedoucího týmu tabulky pražské Slavie. Drží si ale stále 13. místo v tabulce a v příštím kole je čeká důležitý zápas s konkurentem v tabulce Frýdkem-Místkem. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu