Ostrava BOstrava B
17.kolo, sobota 16.3.2024, 14:15
4:1
(2:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 30., 72. Tončík, 37. Hruška, 73. Mohelník - 86. Široký
Diváci: 55
FC Vysočina B: Kadlec - Pelikán, Hnízdil, Hanus, Novotný - Boháček, Ritter, Novotný D. (70. Široký), Zvolánek (56. Tlačbaba), Liška - Dohnal (56.Pokorný)
 

Komentář

"V utkání proti lídrovi tabulky jsme se snažili od začátku pozorně bránit a eliminovat krajní prostory, kde nám soupeř na podzim nejvíce zatápěl. Opticky byl sice Baník na míči lepší, ale žádnou vyloženou šanci si nevytvořil. Na první trefu se čekalo až do 30. minuty, kdy po našem špatném autu a následném závaru kolem penalty skončil míč v pravé šibenici. Před poločasem domácí navýšili vedení po naší zbytečné ztrátě a nedůslednosti v pokutovém území. Sebevědomě jsme naskočili do druhé půle a několika centry ohrozili ostravského brankáře. Rozhodnutí přišlo dvacet minut před koncem zápasu. Opustili jsme od naší taktiky a kvalitní tým Baníku trestal každou chybičku. V závěru se nám podařilo vsítit hezký gól. Po ukázkovém centru se kolínkem "pod klacek" trefil hrající brankář Široký.
Výsledek je jednoznačný, ale předvedená hra nás velice potěšila. Soupeři jsme byli vyrovnaným protivníkem a rozhodly naše chyby. Je jen škoda, že se nám nepodařilo snížit na 2:1, následně mohla být koncovka utkání nervóznější. Do dalších utkáních musíme být ještě víc odvážnější, věřit naší kvalitě, kterou určitě máme," shrnul utkání trenér Benda.
 
Související
Aktuálně

David Oulehla: Mužstvo po celé utkání pracovalo a dřelo

Pamětníci loňského zápasu v Drnovicích po první půli jistě zpozorněli. I před rokem v květnu Vysočina nad Vyškovem vedla po první půli 0:1 díky brance Araujo-Wilsona, ovšem ve druhém dějství domácí dokázali skóre otočit. Nyní si však na jihlavské defenzívě vylámali zuby! Kouč David Oulehla měl po utkání důvody ke spokojenosti. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu