LíšeňLíšeň
11.kolo, sobota 14.10.2023, 12:45
2:1
(1:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 19. Da Costa, 84. Furch - 52. Říha
    ŽK: 90. Hruša
    Diváci: 60
FC Vysočina B: Hruša - Urbánek, Říha, Hanus, Tlačbaba (65. Maděra) - Ritter, Novotný (84. Pospíchal) - Tomek (65. Krahula), Liška, Pelikán (56. Kasáček) - Pokorný (56. Boháček)
 

Komentář

„Úvodní pět a čtyřiceti minutovka byla plná soubojů, nepřesností a nabídla pouze jednu šanci, kdy jsme postupovali sami na brankáře, ale ten nájezd pozorně zneškodnil. Domácí vstřelili gól z ničeho. Odvrácený roh Líšeň nakopla zpět do vápna, kde šikovně na zadní tyči v letu plavmo trefila hlavou branku do protipohybu brankáře. Druhá půle byla zcela v naší režii. Aktivní presink a dobré kombinace vybízely k vyrovnání. Toho jsme se dočkali po krásném náběhu a zpětném balonu na hranici penalty. Vyběhnuvší brankář nedovoleně zastavil útočníka a následoval pokutový kop. Poté jsme soupeře mačkali a nevyužili několikrát skvěle rozehranou standardní situaci. Následné pološance uvnitř šestnácky zůstaly nevyužity a zákonitě přišlo pravidlo „nedáš-dostaneš". Prohraný souboj a následně propadený míč domácí dostali do branky. Poslední minuty se odehrály u rohového praporku a Líšeň tak ukončila naši sérii vítězství.
Dnes se nemáme za co stydět. Kluci zápas odmakali, ale fotbalově jsme se projevili až ve druhé polovině. Škoda nevyužitých šancí, činili jsme špatná rozhodnutí." zhodnotil utkání trenér David Kavka.
 
Související
Aktuálně

U17: Výhra nad Frýdkem-Místkem!

Mladší dorost dokázal otočit nepříznivý výsledek z prvního poločasu a porazil předposlední Frýdek-Místek 5:3 (2:3). V prvním poločase dvakrát skóroval Matyáš Vopršal a v druhém zavelel k obratu prvně v 49. minutě Patrik Tlačbaba, ke kterému se poté přidal v 69. minutě Tomáš Sklenář a konečný výsledek zápasu završil v 78. minutě David Novotný.... Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 17:00
MFK Vyškov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu