FC Vysočina BFC Vysočina B
10.kolo, neděle 8.10.2023, 13:15
5:4
(2:2)
TřinecTřinec
 
Branky: 7., 26. Tomek, 53. Liška, 82., 89. Pokorný - 2., 5., 61. Sikora, 70. Pilch
    ŽK: 85. Krahula, 87. Říha
    Diváci: 30
FC Vysočina B: Kadlec - Urbánek, Říha, Hanus, Pojman (60. Tlačbaba) - Ritter (60. Krahula) Novotný (70. Pospíchal) - Tomek, Liška, Kasáček (46. Pokorný) - Pelikán
 

Komentář

V desátém kole MSFL mladšího dorostu jsme byli svědky infarktové brankové přestřelky. Utkání nabídlo celkem 9 branek, penaltu a mnoho dalších šancí, vše ale popořádku. 
Již v páté minutě se hostující Třinec radoval ze své druhé branky a vytvořil si rychlé dvoubrankové vedení. Soupeři jsme dovolili vsítit jednoduché branky, ale kluci se i přes nepříznivý úvod oklepali a začali diktovat tempo utkání. Snížení přinesla krásná střela od břevna z hranice šestnácky. O minutu déle mohlo být vyrovnáno, ale v jasné šanci se zaskvěl třinecký brankář. Vyrovnat se nám povedlo po chybné rozehrávce hostů, kdy tečovaná střela skončila v síti. Kdo si myslel, že druhá půle bude klidnější, byl na omylu. Hezká souhra po autovém vhazování na polovině hřiště, skončila dorážkou do prázdné kasy a šli jsme do vedení. Třinec ale nesložil zbraně a během deseti minut otočil skóre ve svůj prospěch. Za zmínku stojí rychlý kontr hostů, kdy se parádně zpoza vápna trefili bombou na vzdálenější tyč. Šance na naší straně přibývaly, ale ne a ne se trefit. V poslední desetiminutovce se zrodila nejkrásnější akce utkání. Nádherný pas skrz obranu Třince a následný centr na zlatém podnose znamenal další vyrovnání. Zaskočení hosté nevěděli kam dřív a výsledkem byl pokutový kop, který jsme bohužel neproměnili. Soupeř poznal hořkost utkání v samotném závěru. Skvěle vyřešený brejk rozvlnil síť a stadion Na Stoupách bouřil.
Divácky atraktivní utkání, skvělý týmový výkon a klobouček pro kluky za krásný fotbalový obrat," hrdě vyzdvihnul svůj tým trenér Pavel Benda.
 
Související
Aktuálně

David Oulehla: Mužstvo po celé utkání pracovalo a dřelo

Pamětníci loňského zápasu v Drnovicích po první půli jistě zpozorněli. I před rokem v květnu Vysočina nad Vyškovem vedla po první půli 0:1 díky brance Araujo-Wilsona, ovšem ve druhém dějství domácí dokázali skóre otočit. Nyní si však na jihlavské defenzívě vylámali zuby! Kouč David Oulehla měl po utkání důvody ke spokojenosti. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Odehráno v 17:00
MFK Vyškov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu