FC Vysočina BFC Vysočina B
4.kolo, neděle 27.8.2023, 12:45
4:1
(2:1)
ŠumperkŠumperk
 
Branky: 10. Tomek, 21. Maděra, 66. Ritter, 72. Pospíchal - 13. Ferron
Diváci: 50
FC Vysočina B: Hruša - Pojman, Říha, Maděra (45. Pospíšil), Tlačbaba - Ritter, Hanus - Krahula (68. Pospíchal), Novotný (45. Liška), Boháček (55. Kasáček) - Tomek (45. Urbánek)
 

Komentář

"Mistrovské utkání se Šumperkem se díky nepřízni počasí z předchozího dne odehrálo na umělé trávě. Od úvodního hvizdu jsme soupeře napadali a snažili se vsítit rychlou branku. To se nakonec povedlo v desáté minutě, kdy se krásně uvolnil Krahula. Jeho dělovku brankář pouze vyrazil před sebe, kde byl nachystaný Tomek a zakončil do prázdné branky. Bohužel již ve třinácté minutě bylo vyrovnáno. Rozehrávku ve vápně nezvládl Říha a dovolil soupeři lehce skórovat. Hosty jsme přehrávali, drželi balon, ale finální fáze vázla. Pomohli jsme si až standardní situací, kdy kapitán Hanus odcentroval na hlavu volného Maděry a ten rozvlnil síť. Několik dalších slibných příležitostí, zejména z bočních prostorů, nebylo kvalitně vyřešeno a poločas tak skončil pouze těsným vedením. Do druhé půlky provedl trenér Benda hned tři změny, čímž chtěl soupeře dostat ještě pod větší tlak. Obrázek utkání se ale v druhém poločase nezměnil a soupeř čekal na naši chybu. My jsme se pouštěli do složitých kombinací a hra byla dost neurovnaná. Klid na kopačky přinesla branka, kterou rozjel hezkým průnikem Hanus. Středem hřiště si to namířil přímo do vápna, kde posunul na volného Rittera a ten se tváří tvář brankáři nemýlil. O chviličku později si připravil z přímého kopu "chuťovku" střídající Pospíchal. Ze slušné vzdálenosti zatočil balon od břevna rovnou do růžku bezmocného brankáře. Krásný fotbalový moment, jak by se shodli i experti ve studiu." přidal úsměvný komentář trenér Kavka.

"Klukům dnes gratulujeme k vítězství, ale utkání z našeho pohledu nesneslo přísné měřítko. Držení balonu jsme jednoznačně ovládli, ale chyběla kvalita v posledních 25 metrech od branky. Do dalších utkání musíme jednoznačně zlepšit přípravnou část a proměňování šancí. Musíme se také zaměřit na zodpovědnost za jednotlivé posty, aby v naší hře bylo co nejméně výpadků, které tam pořád máme." okomentoval vítězné utkání trenér Pavel Benda.
 
Související
Aktuálně

FC Vysočina veze velmi cenné vítězství z půdy Vyškova!

Je to tam! Příkladně bojující a precizně bránící tým FC Vysočina vydřel první jarní výhru na půdě soupeřů! Tři body veze překvapivě z půdy 2. celku tabulky Vyškova! Velmi cenné vítězství zajistila trefa Justina Araujo-Wilson z 15. minuty po předchozí práci mladíků Křehlíka, Šancla a Fraňka - 0:1 (0:1)! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Odehráno v 17:00
MFK Vyškov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu