FC Vysočina BFC Vysočina B
1.kolo, středa 23.8.2023, 14:15
6:0
(1:0)
PorubaPoruba
 
Branky: 40. Novotný, 54. Tomek, 60. vlastní, 69. Krahula, 77. Pojman, 89. Pojman
Diváci: 40
FC Vysočina B: Hruša - Pojman, Říha (63. Pospíšil), Maděra, Tlačbaba - Ritter, Hanus - Krahula, Novotný (55. Kasáček), Boháček (72. Liška) - Tomek (55. Urbánek)
 

Komentář

" V dalším domácím utkání jsme na hráče apelovali, aby do zápasu vstoupili aktivně a ukázali kdo bude od začátku určovat tempo hry. Již ve čtvrté minutě prošel krásně až na hranici malého vápna Ritter, ale minul. Poté se pokoušel po skrumáži ve vápně prosadit ve velké šanci Tomek, ale neuspěl. Následnou hlavičku po rohovém kopu zneškodnili Porubští až na brankové čáře. Soupeři se v první půli povedl jeden rychlý kontr, který hasil na poslední chvíli Maděra. Hosté se zde marně dožadovali penalty. Uklidnění přinesla čtyřicátá minuta, kdy si hezky našel míč Krahula, posunul na Novotného, který se uvolnil a krásným obstřelem nedal brankáři šanci. Druhou půli začali lépe hosté a Hruša se musel činit. Nejdříve vyrazil tvrdou střelu a následně předvedl bravurně tygří skok, čímž zneškodnil hostujícímu týmu jasný gól. Zvýšení na 2:0 začal aktivní Krahula, který pronikl až do vápna a byl faulován. Tomek se následně nemýlil. O několik minut déle si soupeř srazil míč do brány po prudkém centru Urbánka. Hru jsme kontrolovali a přidali další branky. Únik Kasáčka po levé straně a následné nahrávce zkušeně prostrčil brankáři mezi nohy Krahula. Vybojovaný balón na hraně šestnácky uklidil hezkou střelou k tyči Pojman. V devadesáté minutě došlo k nejhezčí akci utkání, kdy po ose Krahula - Kasáček - Pojman zakončil posledně jmenovaný parádně placírkou na vzdálenou tyč." řekl k utkání hlavní trenér Pavel Benda.

"Kluky dnes musím pochválit za vstup do utkání. Kdybychom po našich šancích vedli v 20. minutě 3:0, mohlo být rozhodnuto dříve. Celý zápas jsme kontrolovali, a když bylo nejhůře, zaskvěl se brankář Hruša. Vítězství si ceníme ale je potřeba neustále pracovat. Hned v neděli máme další těžké domácí utkání a srdečně všechny zveme, aby nás přišli podpořit. " dodal k utkání hlavní kouč.

 
Související
Aktuálně

David Oulehla: Mužstvo po celé utkání pracovalo a dřelo

Pamětníci loňského zápasu v Drnovicích po první půli jistě zpozorněli. I před rokem v květnu Vysočina nad Vyškovem vedla po první půli 0:1 díky brance Araujo-Wilsona, ovšem ve druhém dějství domácí dokázali skóre otočit. Nyní si však na jihlavské defenzívě vylámali zuby! Kouč David Oulehla měl po utkání důvody ke spokojenosti. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu