NeratoviceNeratovice
13.kolo, sobota 26.10.2002, 10:15
2:2
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 35. Trousil, 56. Dozorec - 5. Šourek, 62. Večeřa. Rozhodčí: Jiřík. ŽK: Vrábel, Trousil, Janeček - Šourek, Večeřa, Šebek.
Diváci: 215
Neratovice: Winter - Bílek, Vrábel, Trousil, Müller - Dozorec, Hrabák, Janeček, Derco (77. Buldra) - Novotný (70. Hájek), Mucha (84. Salomao).
FC Vysočina: J. Bartoš 4 - Šourek 2, Ryška 2, Kadlec 3 - P. Bartoš 2, Baštař 3, Vladyka 3 (60. Malínek 1,5), Večeřa 3, Veselý 3 - Šebek 2 (90. Frolda), Kaplan 3 (88. Bratršovský).
 

Komentář

Jihlava začala na nasáklém hřišti aktivně. Ve 2. minutě se musel Winter vytahovat hlavičku Kaplana na roh, po němž pálil ze šestnáctky těsně vedle Šebek. O tři minuty později se už hosté radovali. Na trestný kop Vladyky téměř od půlky si naběhl obránce Šourek a přehlavičkoval ostrým sluncem handicapovaného Wintra - 0:1. Deset minut před přestávkou zatočil Dozorec trestný kop zleva na první tyč, kde míč neodvrátili Šourek s Kaplanem, J. Bartoš stačil kluzký míč vyrazit jen před sebe a Trousil ho pohotově vrátil do sítě - 1:1. Zaskočenou Vysočinu mohl dorazit Mucha, který zůstal díky Ryškovi zašitý za obranou, pěkně vystřelil, Bartoš míč volejbalově vyrazil a Baštař odkopem přece jen nebezpečí zažehnal.

Závěr prvního a začátek druhého poločasu patřil P. Bartošovi, jehož dvě tvrdé střely jen těsně minuly svůj cíl. V 56. minutě Dozorec trestný kop od levé autové čáry přetáhl a dobrých čtyřicet metrů letící balón zapadl do šibenice v bahně zkoprnělého J. Bartoše - 2:1. O šest minut později už bylo srovnáno, z osmnácti metrů se opřel do míče Večeřa a raketa země - vzduch s pomocí teče zapadla přesně pod víko - 2:2. Jihlavskou ofenzívu hodně oživil hbitý Malínek, který se v 73. minutě šikovně uvolnil a protáhl Wintra. Závěrečná desetiminutovka rychlonohému Šebkovi, na něhož “zatavená” neratovická obrana vůbec nestačila, ale levonohý útočník ani jeden ze čtyř samostatných úniků gólově nevyřešil!

 
Zápasy
13.kolo | Neratovice - FC Vysočina | 2:2
28.kolo | FC Vysočina - Neratovice | 1:1
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu