KarvináKarviná
11.kolo, sobota 9.10.2010, 12:30
3:0
(1:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 

Diváci: 0
FC Vysočina B: Zimola - Hron, Rejthar (43. Poul), Ujčík, Vařejka (41. Zima) - Čáp, Kubát (41. Prokop), Veselský, Trojánek (53. Vopršal), Maruš.
 

Komentář

Hodnocení trenéra Davida Oulehly: "Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a kvalita hry byla dobrá. Ve chvíli, kdy naše hra gradovala, přišla individuální chyba a opět jsme prohrávali. Na začátku druhého poločasu jsme se dopustili druhé chyby, která rozhodla o výsledku utkání. I přes dvoubrankové manko jsme se snažili o kontaktní branku. Měli jsme dvě velké příležitosti, které jsme však nevyužili a následoval křečovitý výkon. Po fatálních individuálních chybách lehce inkasujeme a naopak na vstřelené branky se hodně nadřeme. Soupeři jsou o rok starší a zkušenější a samotní kluci dnes vidí, že přechod z žáků do dorostu není jednoduchý. S výkonem mužstva nejsem absolutně spokojen, především ve druhé půli, a zaslouží si velkou kritiku. Famózní výkon, který měl velmi vysoké parametry, podal Čáp."

 
Související
Aktuálně

U19: Smolná porážka s Baníkem

Jihlavští starší dorostenci i přes územní převahu nestačili na ostravský Baník a odváží si domů smolnou porážku 1:0 (1:0). Nachází se tak momentálně na 12. místě tabulky a v příštím kole přívítají na domácím hřišti poslední Karvinou. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu