28.04.2024, Josef Vrzáček

U19: Porážka se Slavií

U19: Porážka se SlaviíJihlavští starší dorostenci nezvládli ani druhý po sobě jdoucí zápas s kluby slavných pražských „S“ a prohráli v Xaverově se Slavií Praha 3:1 (0:0). Jediným střelcem Vysočiny byl v 51. minutě z penalty Tadeáš Záruba. Jihlava se tímto výsledkem bohužel propadla na poslední nesestupové 14. místo tabulky nejvyšší dorostenecké ligy.

 
SlaviaSlavia
24.kolo, sobota 27.4.2024, 11:00
3:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 64. Lacko, 84. Novák (vlastní), 90. Mikulanda (PK) - 51. Záruba (PK)
ČK: 86. Haala
Diváci: 100
FC Vysočina: Trešl - Dolejší, Haala, Novák - Půža, Kotoun (68. Veselý), Záruba, Stoček (58. Hudák), Matoušek (68. Kryštof) -Bouchner (76. Pivnička), Zimmermann (76. Šubert)
 

Komentář

"Na Slavii jsme předvedli velmi dobrý výkon, hrálo se ve vysokém tempu, které jsme zvládli a po přestávce jsme šli Zárubou do vedení. Následně mohl stav navýšit Stoček, který ale neproměnil. Domácí od 60. minuty začali mít více a přišlo vyrovnání.V 75. minutě měl obrovskou šanci Bouchner, ale trefil jenom tyč. Utkání bohužel rozhodla naše nešťastná vlastní branka, přesto mohl Veselý těsně před koncem vyrovnat, ale jeho střela z dobré pozice šla těsně mimo. V závěru byl vyloučen Haala a domácí  přidali třetí branku v poslední minutě z penalty. Hráli jsme tři utkání během týdne s mužstvy z čela tabulky a v závěru už nám chyběly síly, přesto naše hra  měla parametry, ale body nepřinesla." dodal k utkání hlavní kouč Josef Vrzáček
 
Související
Aktuálně

U19: Smolná porážka s Baníkem

Jihlavští starší dorostenci i přes územní převahu nestačili na ostravský Baník a odváží si domů smolnou porážku 1:0 (1:0). Nachází se tak momentálně na 12. místě tabulky a v příštím kole přívítají na domácím hřišti poslední Karvinou. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu