28.09.2018, Miroslav Fuks

U19: Třetí porážka v řadě - na půdě Zlína

Starší dorost v nejvyšší soutěži utrpěl třetí porážku v řadě a navíc potvrdil, že se mu na půdě soupeřů vůbec nedaří. Ve Zlíně se Jihlavě nevydařila hlavně první půle a týmu scházela bojovnost, tudíž domácí se mohli radovat z vítězství 4:0 (2:0).

 
ZlínZlín
8.kolo, pátek 28.9.2018, 11:00, sestřih
4:0
(2:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 34. Hrdlička, 44. Strachoň, 89. Šiška, 90. Pafka
ŽK: 59. Váňa – 65. T. Svoboda
Diváci: 50
Zlín: Číž – Němeček, Maršálek (C), Hellebrand, Váňa, Pafka, Staněk, Strachoň, Kolář, Hrdlička, Cedidla. Náhradníci: Vaněk, Šiška, Kopilec, Hruška, Křepela
FC Vysočina: Lancman – T. Svoboda, Crha, Pojezný, Havlín – Merlo, Pavlas (45. Šrámek) – Lokvenc (35. Točík), Shudeiwa (70. Malata Mir.), Křivánek – Růžička.
 

Komentář

„Vstup do utkání jsme neměli až tak špatný. V prvních sedmi osmi minutách jsme se celkem k míči dostávali a po pravé straně se nám některé akce dařily. Vše skončilo pološancí Křivánka, která skončila střelou do náruče domácího brankáře. Od této chvíle jsme absolutně vyklidili pole a byli jasně horším týmem. Domácí byli mnohem klidnější na míči a jen ve výjimečných případech nám ho půjčili. My jsme však hned po první druhé přihrávce o něj přišli. Zkrátka jsme byli nesmírně pasivní a nepřesní. Ve 34. minutě nás domácí zatlačili a po centru z naší pravé strany a prodlouženém míči na zadní tyč, šli do vedení. V závěru první půle nám bylo ještě hůř, když jsme propadli na naší levé straně a nezachytili přihrávku a následný náběh Strachoně, který propálil Lancmana. Do druhé půle jsme se pokusili posílit naší ofenzívu Šrámkem a změnou v rozestavení. Ten nám hru opravdu lehce zvednul, dostával se k balonům, které dokázal udržet a rozehrát. Vše však bylo spíše po pokutové území Zlína. V jednom případě mohl skórovat Růžička, který byl u míče dříve než domácí brankář. Bohužel nebyl dostatečně přesný a razantní. Následně šel na domácího brankáře Křivánek, který byl u míče určitě dříve a byl dle mého názoru sražen. Rozhodčí však měli jiný názor a pokutový kop nenařídili. V úplném závěru utkání jsme ještě dvakrát inkasovali v rozmezí jedné minuty a zcela zaslouženě prohráli. Utkání jsme absolutně nezvládli hlavně v první půli. Zatím si neumím vysvětlit, co se vlastně stalo a proč jsme zcela nepochopitelně nechtěli hrát. Takto bojácný a utrápený výkon jsem na našich hráčích viděl poprvé. Každý se musíme nad sebou pořádně zamyslet a pokusit se přijít na to, jak se výkonnostně zvednout, aby se již takovýto výkon neopakoval," zdůraznil ve svém pozápasovém komentáři trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

FC Vysočina veze velmi cenné vítězství z půdy Vyškova!

Je to tam! Příkladně bojující a precizně bránící tým FC Vysočina vydřel první jarní výhru na půdě soupeřů! Tři body veze překvapivě z půdy 2. celku tabulky Vyškova! Velmi cenné vítězství zajistila trefa Justina Araujo-Wilson z 15. minuty po předchozí práci mladíků Křehlíka, Šancla a Fraňka - 0:1 (0:1)! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Odehráno v 17:00
MFK Vyškov
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu