01.11.2005, Redakce

Stadion bude rekonstruovat sdružení tří firem

JIHLAVA - Jihlavský fotbalový stadión už zná dodavatele stavby, která by měla do poloviny února 2006 změnit jeho parametry tak, aby to vyhovovalo požadavkům Českomoravského fotbalového svazu. První etapa rekonstrukce stadiónu by měla být zahájena 21.listopadu po předchozím utkání se Zlínem a ujme se jí sdružení firem Stavby silnic a železnic, PSJ holding a Hydrotranzit Bratislava.

 
"Přihlásilo se šest firem, podmínky nabídky splnily všechny. Vítěz výběrového řízení podal nejlevnější nabídku," řekl mluvčí jihlavské radnice Radek Tulis. Jak doplnil, do prvního jarního derby utkání s Brnem, které je plánováno na 12. února 2006, musí být dokončena tribuna pro 2.500 diváků, venkovní osvětlení a toalety. Další část prací se předá do poloviny června 2006 a měla by obnášet rozšíření a rekonstrukci vedlejšího travnatého hřiště pro parametry mistrovských utkání, venkovní úpravy, realizaci vnitřního parkoviště a především pak dvou objektů po stranách nové tribuny tzv. „komínů“, ve kterých vznikne dosud chybějící zázemí klubu.

Zastupitelé Jihlavy souhlasili se sedmdesátimiliónovým úvěrem na tuto akci. Další peníze město shání z dalších zdrojů včetně evropských. "Program je zapojen i do balíků žádostí ucházejících se o evropskou dotaci v rámci Partnerství pro Vysočinu. Počítá se s tím, že by šlo o sportovní centrum celého kraje," vysvětlil Radek Tulis.

 
Aktuálně

Vojtěch Lampíř: Varnsdorfu se musíme vyrovnat v intenzitě hry

Snad s žádným celkem současné FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY nemá FC Vysočina tak mizernou bilanci, jako překvapivě s Varnsdorfem. Platí to nejen pro venkovní duely, ale též pro ty domácí. A právě proti tomuto nepopulárnímu soupeři v pátek 3. května od 18:00 hodin Jihlava nastoupí s nutností bodovat naplno. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
SK Slovan Varnsdorf
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu