11.11.2012, David Zeman

Dorost bojoval, ale lídra o body nepřipravil

Dorost bojoval, ale lídra o body nepřipravilDorost na domácím hřišti přivítal lídra soutěže z Teplic. Ovšem od začátku utkání tomu dění na hřišti neodpovídalo a k vidění byl vyrovnaný souboj. Nakonec se ovšem radovalo mužstvo z Teplic, které deset minut před koncem vstřelilo vítěznou branku.

 
FC VysočinaFC Vysočina
16.kolo, sobota 10.11.2012, 13:30
0:1
(0:0)
TepliceTeplice
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Kotnour - Rejthar (86. Hošek), Kriegsmann, Hanousek, Ločárek - Hron, Dvořáček (46. Maruš), Pedro, Klusák - Kelbler, Demeter.
 

Komentář

"Od záčatku utkání bylo vidět proč jsou Teplice prvním mužstvem tabulky. Na každém postu měli výrazné individuality. V prvním poločase se nám dařila taktika, hráli jsme agresivně, dostupovali jsme soupeře a nedali mu příliš prostoru. Vytvořili jsme si úvodní šanci utkání, kdy se po přenesení těžiště hry na pravou stranu dostal do šance Hron, ale příležitost nedotáhl do zakončení. Poté i hosté měli podobnou příležitost a také ji nevyužili.
Ve druhém poločase jsme střídali a to nám pomohlo rozhýbat hru uprostřed hřiště. Soupeře jsme přitlačili k jejich bráně, vytvořili jsme si několik standartních situací, ale vylouženou šanci jsme neměli. Deset minut před koncem po závaru v pokutovém území přehodil brankáře Kotnoura záložník Strada a soupeř vstřelil rozhodující branku utkání.
Je zapotřebí si uvědomit, že hráči hrají vrcholoví mládežnický fotbal, kde o bodech rozhodují detaily. Vytvořili jsme si situaci ke vstřelení branky a soupeř dvě. Jednu využil a tudíž vyhrál. Máme určité rezervy, které postupem času budeme zlepšovat a již nyní si musíme říci, že naše výkony se během podzimu zlepšují. Bohužel se nám nedaří bodovat a i dnes jsme měli bodový zisk velmi blízko. Musím však kluky pochválit za jejich přístup. V dnešním utkání pracovali na hraně svých možností a pro úspěch udělali úplné maximum. Je to mentálně silné mužstvo, které jen tak něco nepoloží, budeme se prát až to konce." ohodnotil utkání trenér David Oulehla.

 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu