15.09.2012, David Zeman

Dorost veze cenný bod z Ostravy

Dorost veze cenný bod z OstravyExtraligový starší dorost se dnes představil na hřišti Baníku Ostrava. Do utkání vstoupil aktivně, ovšem hned na začátku zápasu inkasoval. Před koncem ale srovnal na Patrik Demeter a Vysočina si díky tomu odvezla bod za remízu 1:1 (1:0).

 
OstravaOstrava
7.kolo, sobota 15.9.2012, 12:00
1:1
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól: Demeter.
Diváci: 0
FC Vysočina: Kotnour - Rejthar, Hanousek, Rozmahel, Ločárek - Pedro - Dvořáček (46. Veselský), Demeter, Ujčík, Klusák - Kelbler(61.Homola).
 

Komentář

"Vstoupili jsme do utkání aktivně, ale hned v úvodu jsme nepokryli zadní tyč a po pretaženém centru inkasovali. Rychle jsme se oklepali a vytvořili jsme si stoprocentní šanci, kdy jsme postupovali sami na bránu soupeře, ale bohužel jsme šanci neproměnili. Ve druhém poločase jsme zcela dominovali a Baník přehrávali. Vytvářeli jsme si nebezpečné situace před brankou soupeře a měli mnoho standardních situací, ale vyrovnat se nám podařilo až dvanáct minut před koncem. Navázali jsme na dobrý výkon ze Sigmou a utkání zvládli výborně. Dnes podali kluci výkon za svou hranou, nechali na hřisti všechno a hráli jako tým. Bod je pro nás motivací do dalši práce a je cenný. Měli jsme dnes i na vitězství, soupeři jsme příliš nedovolili. Podali jsme velmi dobrý týmový výkon. Musíme mužstvo pochválit. Všechno je o tvrdé práci a trpělivosti, musíme jít dál.Pořád se však zlepšujeme, což je hodně důležité" řekl po utkání trenér David Oulehla.

 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu