30.05.2012, Redakce

FC Vysočina hledá tu pravou hymnu!

FC Vysočina hledá tu pravou hymnu!Ve stejném období jako Viktoria Plzeň se vedení jihlavského nováčka Gambrinus ligy rozhodlo vyzvat kapely a hudebníky s nabídkou vytvořit novou hymnu FC Vysočina. Muzikanti mohou svá dílka zasílat do pátku 13. července na e-mail: fuks@psj.cz. Poté hráči prvního týmu vyberou trojici finalistů, o kterých budou hlasovat samotní fanoušci. Ti si budou moci skladby poslechnout jak na klubovém webu, tak i na vlnách partnerského Hitrádia Vysočina.

 

„Vnímáme, že stávající letitá hymna FC Vysočina už naše fanoušky tolik neoslovuje a přestává plnit svoji roli burcovatele tribun, podkresu našich reklamních spotů a skladby pro společenské akce klubu. Rádi bychom proto do Gambrinus ligy vstoupili s novou výraznou melodií. Věříme, že naše výzva osloví talentované hudebníky či kapely nejen z našeho regionu a že mezi nimi nalezneme tu pravou hymnu pro potřeby našeho klubu. Doufáme, že přímé hlasování na internetu přispěje k tomu, aby se píseň co nejrychleji zalíbila co nejširšímu spektru našich příznivců. Teď zbývá jen maličkost - aby takovou skladbu někdo složil,“ s úsměvem uvedl marketingový manažer klubu Miroslav Fuks, který neskrývá aktuální inspiraci v obdobné výzvě plzeňské Viktorie.

Zároveň neopomněl zdůraznit ani motivaci pro soutěžící muzikanty: „Snad pro kapely bude největším lákadlem fakt, že se jejich dílko stane nedílnou a dlouhodobou součástí identity FC Vysočina. Navíc jim jejich hudební nadání může přinést zajímavou formu zviditelnění. A to jak prostřednictvím propagace celé akce v Hitrádiu Vysočina, tak i díky prezentaci na klubovém webu, Youtube kanálu Ježour TV a na Facebooku FC Vysočina. Vítězi hlasování fanoušků navíc nabízíme, že novou klubovou hymnu zahraje před zaplněnými tribunami stadiónu FC Vysočina při úvodním domácím duelu v novém ročníku Gambrinus ligy. A nezůstane jen u těchto benefitů. Autoři tří finálových skladeb se mohou těšit na celosezónní permanentku na domácí zápasy jihlavského celku. Vítěz tyto permanentky obdrží hned tři a to včetně jednorázového vstupu do VIP zázemí FC Vysočina pro vybrané prvoligové utkání.“

Před rokem na stadiónu hrála při finále Ondrášovka Cupu kapela Divokej Bill.

V minulosti pod tribunou vystoupila jihlavská skupina Jordan II. Třeba bude právě ona autorem nové klubové hymny!

 
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu