28.05.2011, Miroslav Fuks

Ve Frýdku nezachytili úvod a vysoko prohráli

Ve Frýdku nezachytili úvod a vysoko prohráliJuniorka na půdě Frýdku-Místku sehrála tradičně velmi těžký duel. Proti třetímu celku tabulky MSFL bohužel vůbec nezachytila úvod zápasu a už ve 13. minutě prohrávala 2:0. Poté se ve Stovkách hrál pohledný a na góly velmi úrodný fotbal, kdy domácí byli v koncovce důraznější a hlavně přesnější. Nakonec zvítězili 5:2 (2:0), když za Vysočinu ve druhé části snižovali Petr Poláček a Jan Leligdon.

 
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
27, sobota 28.5.2011, 10:15
5:2
(2:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Gól: 3. a 61. Literák, 13. Cabák, 46. a 50. Kerbr - 58. Poláček, 73. Leligdon
ŽK: 68. Junga, 86. Literák - 51. Krutý, 60. Fadrný, 77. Dobrovolný.
Rozhodčí: Kotík - Priesol, Proske
Diváci: 200
Frýdek-Místek: Lužný - Švrček, Literák, Staněk, Prokeš J. (46. Junga), Biolek, Cesnek, Cabák, Kerbr, Soukup (81. Chýlek), Prokeš H. (46. Fromelius)
FC Vysočina B: Rožník - Kryštůfek, Ptáček, Fadrný, Dobrovolný – Lovětínský (61. Príborský), Leligdon – Šandera (46. Poláček), Krutý, Kosak (76. Mandžuka) - Vacek.
 

Komentář

Domácí si nemohli lepší úvod přát, neboť ve 3. minutě skóroval Literák. Vysočina poté převzala iniciativu a měla převahu, jenže místo toho se ve 13. minutě dostal před branku Cabák a nekompromisně prostřelil brankáře Rožníka. Ve 22. minutě to už mohlo být 3:0, neboť k odraženému míči se dostal Soukup, ale nedokázal se dostatečně zorientovat a poslal míč mimo tyče branky. O pět minut později se do nebezpečného průniku dostal Kosak, ale včasným vyběhnutím ho zlikvidoval brankář Lužný. Vysočina hrála fotbal, držela míč a útočila, jenže narážela na obranu Valcířů. Naopak domácí mohli zvýšit stav ve 30. minutě po trestném kopu a následném závaru či ve 37. minutě, kdy trestný kop z levé strany zahrávaný Cabákem s vypětím všech sil likvidoval brankář Rožník.

Snahu Jihlavy ve druhé půli hned zkraje otupil po centru z pravé strany hlavičkující Kerbr – 3:0. Tentýž útočník o 5 minut později zvýšil už na 4:0. O 8 minut později dokázal snížit do odkryté branky jihlavský hrot Poláček. V 60. minutě domácí vyslali nádhernou střelu z trestného kopu, kterou v poslední chvíli vytáhl Rožník na rohový kop. Z něj však Frýdek díky hlavičce Literáka zvýšil na 5:1. Konečnou podobu skóre ofenzivního zápasu stanovil v 73. minutě střelou z velmi malé vzdálenosti Leligdon.

„Do zápasu jsme špatně vstoupili a hrozně brzy jsme inkasovali. Domácím jsme zápas velmi ulehčili, neboť jsme hráli fotbal, kombinovali, ale nebyli jsme dostatečně důrazní v osobních soubojích. Soupeř navíc využil prakticky každou příležitost ke vstřelení branky," uvedl po utkání trenér Josef Morkus.

 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu