18.04.2010, Miroslav Fuks

Juniorka vybouchla v Brně

Juniorka vybouchla v BrněVzájemné měření sil třetiligových juniorek 1.FC Brno a FC Vysočina skončilo jednoznačným a výrazným vítězstvím domácího celku. Jihlava už v 5. minutě po dvou zásazích Šurala prohrávala 2:0 a nakonec z Brna odjela s debaklem 4:0 (3:0). Naše „béčko“ tak ještě čeká velmi tvrdý boj o záchranu MSFL, z níž budou vedle Fulneku pravděpodobně sestupovat ještě 2 celky.

 
Brno BBrno B
21.kolo, neděle 18.4.2010, 10:15
4:0
(3:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 1. a 5. Šural, 15. Michna, 56. Pacák
ŽK: Polák, Pacák, Križko - Leligdon
Rozhodčí: Plesar - Ogrodník, Straka
Diváci: 0
Brno B: Bureš - Križko, Polák, Pernica, Pejič – Pacák (60. Huška), Michna, Chlup (72. Urban), Okleštěk (22. Lira) - Cupák, Šural.
FC Vysočina B: Winter (44. Matiášek) - Benda, Filip (21. Naniáš), Caha, Cihlář – Demeter (41. Šandera), Leligdon, Lovětínský, Krutý, Kopic - Peška.
 

Komentář

Oba týmy do utkání nasadili několik hráčů prvního týmu, ovšem ti brněnští byli mnohem nebezpečnější. Už ve 22. vteřině přišel úder domácích. Šural dostal přihrávku do vápna a ve skluzu umístil míč k pravé tyči překvapeného brankáře. V 5. minutě to bylo 2:0, neboť opět Šural dostal přihrávku za obranu a ještě než ho stačil dostihnout obránce přehodil vybíhajícího Wintera. V 15. minutě bylo definitivně rozhodnuto a znovu u toho byl Šural. Tentokrát obral o míč Bendu a přihrál do vápna Michnovi, který si s nabídnutou situací poradil skvěle. Zdecimovaná Jihlava se prakticky nezmohla na odpor a Brno bylo dominantní i ve druhé části. V 56. minutě Pacák dostal ideální přihrávku do běhu a tísněn obráncem podél vybíhajícího brankáře poslal na dlouhou nohu míč do sítě. Poté v brněnských šancích neuspěl technickou střelou Chlup, hattrick odmítl Šural, samostatný nájezd nezvládl Michna a v 75. minutě Cihlář vykopl gólovou hlavičku Pernici. Největší šance hostí přišla v 85. minutě, kdy se k míči ve vápně dostal Šandera, přihrával do volného prostoru vlevo nabíhajícímu Kopicovi, který donutil svojí střelou k zákroku Bureše. V závěru mohli domácí nadělit „bůra“, ale šance Šurala a Urbana v síti neskončily.

„Bohužel, už v 5. minutě jsme po hrubkách stoperů prohrávali 2:0 a prakticky bylo po zápase. Všechny záměry se nám rozpadly. Domácí nám ukázali, jak se hraje o záchranu. My jsme zaostávali ve všech směrech, kupili jsme chyby v obraně a nestačili jsme v důrazu a agresivitě. Gólman Winter to odnesl tržnou ranou na hlavě,“ řekl po utkání zklamaný kouč Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Vyzkoušej fotbal! Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FCV!

Vyzkoušej si nejpopulárnější sport na světě a staň se jedním z nás. Přijď na tradiční nábor do týmů přípravek FC Vysočina, který se koná ve čtvrtek 30. května od 17:00 hodin na travnaté ploše stadiónu v Jiráskově ulici. Nábor je otevřen pro kluky kluky narozené v letech 2016-2019 a holky všech ročníků. Uskuteční se bez ohledu na přízeň počasí. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu