23.12.2018, Redakce

FC Vysočina byl v roce 2018 vidět nejen na fotbalových hřištích

FC Vysočina byl v roce 2018 vidět nejen na fotbalových hřištíchNejen fotbalem živ je člověk! Z pohledu FC Vysočina to platí bezezbytku, neboť jihlavský klub se dlouhodobě snaží vnímat dění kolem sebe, myslet na druhé a aktivně pomáhat tam, kde je to třeba a možnosti klubu či časová vytíženost hráčů to umožňuje. Fotbalisté navíc plní četné marketingové povinnosti. I končící rok 2018 byl v tomto ohledu velmi plodný. Ostatně, posuďte sami.

 

Kluby z Vysočiny fandí FC Vysočina! - dlouhodobý projekt, díky kterému mají prakticky při každém utkání členové regionálních fotbalových klubů jedinečnou možnost prohlédnout si zázemí jihlavského stadiónu a vstoupit před utkáním na ligový trávník.

Vlajky v ulicích města – FC Vysočina inicioval vyvěšení vlajek FCV, HC Dukla a města Jihlavy, čímž upozornil na jedinečný úspěch jihlavského sportu v ročníku 2017/18 – působení v nejvyšší soutěži v nejsledovanějších českých kolektivních sportech.

Besedy s vedením – v roce 2018 se uskutečnily dvě besedy – v červenci s ředitelem klubu Janem Staňkem a předtím v únoru s fanoušky besedovali ředitel Staněk a trenér Martin Svědík.

Exkurze ve ŽĎASU – šestice prvoligových fotbalistů 21. února absolvovala netradiční a velmi zajímavou exkurzi výrobního závodu ŽĎAS ve Žďáru nad Sázavou.

Turné FC Vysočina po školách – od září 2015 jsme navštívili už přes dvacet základních škol našeho regionu! V roce 2018 proběhlo pět takových autogramiád.

Jarní výkop s fanoušky v Pivním ráji - tradiční akce před startem jarní sezóny proběhla 13. února v jihlavském Pivním ráji. Došlo na autogramiádu hráčů, představení nových tváří v kádru i na besedu s vedením klubu.

Sportovec Kraje Vysočina - brankář Ondřej Mastný si připsal dvě individuální ocenění. Poté, co v rámci okresu Jihlava získal 3. příčku v anketě o nejlepšího sportovce do 15ti let, získal titul juniorského Sportovce Kraje Vysočina za rok 2018!

Jarní Vysočina děkuje! - FC Vysočina 28. dubna v rámci duelu s Mladou Boleslavi vzdal hold příslušníkům Armády České republiky. Po úvodním slavnostním nástupu došlo k předání daru fotbalistů ve výši 15.000 Kč na činnost Vojenského fondu solidarity.

Noční běh pro Světlušku – fotbalisté FC Vysočina odstartovali jihlavský díl charitativního nočního běhu pro Světlušku, který se uskutečnil 3. května. A předtím se dav běžců pokusili rozcvičit. :-)

Sportujme s VŠPJ – čtveřice fotbalistů se 16. května zapojila do III. ročníku projektu Vysoké školy polytechnické, jejímž cílem bylo „rozhýbat“ Jihlavu a ukázat veřejnosti i méně známé pohybové aktivity.

Nábor do přípravek - uskutečnil se přes rozmary deštivého počasí 17. května. Společně se svými rodiči, prarodiči či sourozenci na něj dorazilo více než třicet chlapců ročníku 2012 a 2013.

Sportovní den pro handicapované děti - už sedmnáct let trvá spojení FC Vysočina se Základní školou speciální a Praktickou školou Jihlava. Jihlavský klub 22. května tradičně poskytl organizační a materiální záštitu pro sportovní den pro žáky této školy.

Ocenění pro Davise Ikauniekse – lotyšský útočník se 27. května v rámci dnešního Galavečera HET ligy dočkal velkého osobního ocenění, když převzal ocenění pro nejlepšího zahraničního hráče ročníku 2017/18.

Narozeniny Vodního ráje – bývalí hráči FC Vysočina klub reprezentovali 9. června na turnaji v plážovém volejbalu, který byl příjemnou součástí oslavy 18. narozenin Aquaparku Vodní ráj v Jihlavě.

FC Vysočina Cup - turnaj v minifotbalu žáků 6. a 7. tříd základních škol okresu Jihlava, jeho partnerem a spoluorganizátorem je FC Vysočina. Dne 6. června jej poprvé ovládli žáci ZŠ Polná.

Běh pro Bárku – dne 23. června se trojice fotbalistů, ředitel klubu Jan Staněk i marketingový manažer klubu Miroslav Fuks zapojili do charitativního běhu, jehož výtěžek podpořil činnost Bárky - charitního domácího hospice v Jihlavě.

Permanentky pro nejlepší střelce – FC Vysočina navázal užší spolupráci se sdružením Malá kopaná Jihlava. Součástí spolupráce se stalo předání permanentních vstupenek pro nejlepší střelce jednotlivých jihlavských lig v malé kopané. Toho úkolu se premiérově ujal Jakub Fulnek.

Přivítání ve školním roce - žáci a žákyně šesté, sedmé, osmé a deváté sportovně zaměřené třídy při ZŠ Evžena Rošického se druhý den školního roku dočkali příjemného překvapení.

Gambrinus Kopeme za fotbal – proti jihlavským fotbalistům přijel 5. září k přátelskému a netradičnímu utkání celek havlíčkobrodského okresního přeboru – FK Ledeč nad Sázavou „B“.

Oslava 70 let založení klubu - v pátek 7. září nabídla nafukovací atrakce pro děti, „Zápas snů“, kdy hráči „áčka“ nastoupili proti žákům U13 a U12, autogramiádu hráčů prvního týmu, speciální poločasovou soutěž a hlavně veteránský duel FC Vysočina vs. AC Sparta Praha.

Kde bydlí Ježour? – podzimní akce pro děti z mateřských školek na Jihlavsku.

Podzimní Víkend otců - uskutečnil se 7. října v rámci utkání proti Chrudimi a a znovu nabídlo pestré menu, které navíc bylo podpořeno vítězstvím domácího celku.

Podzimní Vysočina děkuje! - FC Vysočina se 28. října důstojným způsobem připojil k oslavě 100 let založení republiky a zároveň znovu poděkoval hasičům, policistům a záchranářům! Uvolnil jim 500 vstupenek na duel proti Prostějovu a ve spolupráci s Vodárenskou akciovou společností předal finanční dar ve výši 15.000 Kč Nadaci policistů a hasičů.

Společenský večer FC Vysočina Jihlava - prostory Hotelu Gustav Mahler 7. prosince hostily II. společenský večer FCV a vyhlášení nejlepších hráčů za rok 2018.

Dar dětskému oddělení Nemocnice Jihlava - fotbalisté z "áčka", juniorky i dorostu opět nezapomněli na finanční dar i milé dárky pro pacienty dětského oddělení Nemocnice Jihlava. Stalo se tak 11. prosince.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu