17.12.2017, Miroslav Fuks

FC Vysočina byl v roce 2017 vidět nejen na fotbalových hřištích

FC Vysočina byl v roce 2017 vidět nejen na fotbalových hřištíchNejen fotbalem živ je člověk! Z pohledu FC Vysočina to platí bezezbytku, neboť jihlavský klub se dlouhodobě snaží vnímat dění kolem sebe, myslet na druhé a aktivně pomáhat tam, kde je to třeba a možnosti klubu či časová vytíženost hráčů to umožňuje. Fotbalisté navíc plní četné marketingové povinnosti. I končící rok 2017 byl v tomto ohledu nadmíru plodný. Ostatně, posuďte sami.

 

Kluby z Vysočiny fandí FC Vysočina! - dlouhodobý projekt, díky kterému mají prakticky při každém utkání členové regionálních fotbalových klubů jedinečnou možnost prohlédnout si zázemí jihlavského stadiónu a vstoupit před utkáním na prvoligový trávník.

Besedy s vedením – v roce 2017 se uskutečnily hned tři besedy fanoušků - s ředitelem klubu Janem Staňkem a trenéry Michalem Bílkem a Ivanem Kopeckým.

Patroni mládežnických týmů - dvojice hráčů prvního týmů se postupně ujali role patronů jednotlivých týmů žáků a přípravek FC Vysočina.

Turné FC Vysočina po školách – od září 2015 jsme navštívili už přes dvacet základních škol našeho regionu! V roce 2017 proběhlo sedm takových autogramiád.

Autogramiáda v City Parku - tradiční akce před startem jarní sezóny proběhla 21. února.

Cena Českého klubu fair play - stoper Antonín Rosa obdržel cenu Českého klubu fair play. Stalo se tak v rámci slavnostního vyhlášení a ocenění férových činů z oblasti sportu, které proběhlo 7. dubna v kongresovém centru České národní banky v Praze.

Sportovec Kraje Vysočina 2016 - 7. dubna byl Jan Hanuš vyhlášen Sportovcem Kraje Vysočina 2016 a ředitel klubu Zdeněk Tulis dostal prestižní cenu za přínos pro sport.

Jarní Víkend otců - uskutečnil se 29. dubna v rámci utkání proti Brnu a přes deštivé počasí se rozhodně povedl!

Sportovní den pro handicapované děti - už šestnáct let trvá spojení FC Vysočina se Základní školou speciální a Praktickou školou Jihlava. Jihlavský klub 23. května tradičně poskytl organizační a materiální záštitu pro sportovní den pro žáky této školy, které tentokrát doplnily děti ze ZŠ Kamenice a z jihlavské MŠ Březinova.

Nábor do přípravek - uskutečnil se za ideálního počasí se 25. května. Společně se svými rodiči, prarodiči či sourozenci na něj dorazilo více než třicet chlapců ročníku 2011 a 2012.

FC Vysočina Cup - turnaj v minifotbalu žáků 6. a 7. tříd základních škol okresu Jihlava, jeho partnerem a spoluorganizátorem je FC Vysočina. Nadvláda ZŠ Evžena Rošického byla poprvé narušena, když zvítězili chlapci ZŠ Velký Beranov.

Musíme si pomáhat! - fotbalisté sloužili v supermarketech!Takový pohled se nabídl 2. srpna, kdy dvacet fotbalistů v dresech FC Vysočina obsadilo pět jihlavských supermarketů, aby za pokladnami pomohli nakupujícím!

Gambrinus Kopeme za fotbal – proti prvoligových jihlavským fotbalistům přijel k přátelskému a netradičnímu utkání celek z okresního přeboru - SK Olbramovice.

Přivítání ve školním roce - žáci a žákyně šesté, sedmé, osmé a deváté sportovně zaměřené třídy při ZŠ Evžena Rošického se druhý den školního roku dočkali příjemného překvapení.

Podzimní Víkend otců - FC Vysočina utkání proti Ostravě (25. září) věnoval všem tatínkům a jejich dětem.

Výstava Sascha Dreier: Hugo Meisl a „Papírák“ - FCV se stal partnerem netradiční výstavy v prostorách VŠPJ

Vysočina děkuje! - FC Vysočina 22. října poděkoval hasičům, policistům a záchranářům! Uvolnil jim uvolnil vstupenky na duel proti Bohemians v hodnotě takřka 100.000 korun. Výkopu utkání předcházelo důstojné vyslechnutí české státní hymny a též předání finančních darů dvěma nadacím souvisejících s činností IZS.

Den fanoušků FCV - stadión jej hostil netradičně v sobotu 21. října. Desítky příznivců si se svými ratolestmi zasportovaly na trávníku hlavního stadiónu ve společnosti Ježoura nebo si nenechaly si ujít neobvyklou autogramiádu v šatně fotbalistů.

Děti malovaly Ježoura – děti ze čtyř jihlavských mateřských škol znovu namalovaly krásné obrázky Ježoura a poté se dočkaly zasloužené odměny!

McHappy Day – charitativního projektu se tradičně zúčastňují fotbalisté FC Vysočina. Dne 28. listopadu jimi byli Marin Popović a David Štěpánek.

Daruj hračku - fotbalisté FCV 7. prosince v logistickém centru GLS pomohli s tříděním dárků do dětských domovů.

Společenský večer FC Vysočina Jihlava - prostory Hotelu Gustav Mahler ve středu 6. prosince hostily premiérový společenský večer FCV.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu