05.07.2019, Redakce

Vysočina v Hlinsku nastoupí proti Pardubicím

Vysočina v Hlinsku nastoupí proti PardubicímFotbalová Vysočina nastoupí do tradičního přípravného duelu – proti FK Pardubice. Síly s předním celkem FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY změří v sobotu 6. července na stadiónu v 60 kilometrů vzdáleném Hlinsku. Předposlední letní herní prověrka jihlavského týmu má výkop stanoven na 16:30 hodin.

 

Letní kádr FC Vysočina na počátku tohoto týdne opustil testovaný kroměřížský středopolař  Michal Cupák a aktuálně přípravu v Kučerově týmu ukončil mladoboleslavský krajní záložník David Novák i dvoumetrový srbský útočník Nikola Milošević. Naopak jeho devatenáctiletí krajané Igor Maksimović a Aleksander Trajković v testu pokračují. Stejně tak i devatenáctiletý Kolumbijec Esteban Beltran. Trenérský tým FCV momentálně postrádá zdravotně indisponované Jana Pavlíka, Adama Rittera, Lamina Jawo a Samuela Šefčíka, který již ale s týmem po zlomenině nosu začal trénovat.

Vysočina měla v uplynulém ročníku s Pardubicemi kladnou druholigovou bilanci. Oba duely stihla ještě na podzim, přičemž ten červencový rozhodla jediná branka Standy Klobásy a v listopadu se oba celky rozešly bez gólů. Vítěze nepoznal ani přípravný duel před rokem na Bedřichově – 1:1. Pardubický celek v létě oslabily odchody záložníka Fouska či střelce Petráně a mírně obměněný tým dosud sehrál čtyři přípravné duely. V nich nestačil na Olomouc a Jablonec, ovšem vytáhl se na exligovou Duklu Praha i slovenský Trenčín.

Aktuální složení kádru FC Vysočina pro letní přípravu:

Brankáři: Vejmola, Veselý, Kolář, Jágrik, Lancman
Obránci: Svoboda, M.Pavlík, J.Pavlík, Křišťál, Tijani, Tlustý, Vedral, Novotný, Trajković
Záložníci: Javůrek, Vaculík, Šefčík, Zoubele, Smejkal, Lacko, Ritter, Mikuš, Beltran, Maksimović
Útočníci: Jawo, Křivánek, Klobása

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu