24.04.2023, Kamil Průša

Juniorka v Lanžhotě výsledkově nepřekvapila

Juniorka v Lanžhotě výsledkově nepřekvapilaJuniorský tým s několika dorostenci v sestavě do LanžhotU rozhodně nejel v roli favorita. A skutečně byl na půdě 5. týmu Divize D horším celkem, čelil šancím a tlaku zkušeného domácího celku. Za záda sedmnáctiletého gólmana Matyáše Trešla však nakonec propadl pouze jeden míč po nešťastné teči jednoho ze spoluhráčů - 1:0 (1:0).

 
LanžhotLanžhot
19.kolo, neděle 23.4.2023, 16:00
1:0
(1:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
branka: 45. vlastní
Diváci: 290
Lanžhot: Žúrek - Šenk, Mikúšek, Milota, Pidruchnyi (40. Koprna) - Bogdalík (71. Kollár), Totka, Krč, Ciprys (85. Malacka) - Balážik - Ravas.
FC Vysočina B: Trešl - Pekárek, Jiřík, Mikuška, Zacha (77. Půža) - Veselý, Fila - Bulička, Kotoun (62. Puzrla), Jiroušek (62. Jelínek) - Och (77. Staněk).
 

Komentář

"Během prvních patnácti minut jsme přežili asi největší tlak domácích. Dvě střely chytil Trešl, dvě střely šly těsně vedle naší branky a ve dvou případech prošla finální přihrávka přes celé naše pokutové území. Následně se hra trochu vyrovnala, ale i tak jsme se jen stěží dostávali na polovinu domácích. Když už se zdálo, že zvládneme první poločas s nulou, tak jsme si v poslední minutě nešťastně dali vlastní branku. Druhá půle byla velmi podobná té první. Domácí drželi míč a dostávali se do zakončení. My jsme zkusili od 62. minuty změnit rozestavení a způsob hry. Chvíli bylo cítit, že bychom tímto mohli domácí překvapit, ale nestalo se tak. Prodloužené nebo propadené balony vždy sebrali domácí hráči a my se tak do žádné šance nedostali. Nekvalitně jsme také nakládali s našimi standardními situacemi, takže jsme byli úplně neškodní. Domácí vyspělý a zkušený tým tak vyhrál naprosto zaslouženě. Náš mladý tým i přes prohru chci pochválit. Všichni dali do zápasu své maximum a odedřeli to. Bohužel to na bodový zisk nestačilo," řekl k utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Pavel Mazánek: Proti Prostějovu nastoupíme s vírou ve vlastní schopnosti

S větším klidem a se zvýšeným sebevědomím míří fotbalisté FC Vysočina k další velice důležité bitvě v rámci FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V sobotu 27. dubna se od 10:30 hodin představí na trávníku o záchranu bojujícího Prostějova. Tým exjihlavského trenéra Radima Kučery k domácím utkáním nastupuje v azylu 1.HFK Olomouc. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu