05.06.2023, Josef Vrzáček

Dorost se s ročníkem rozloučil porážkou po dobrém výkonu

Dorost se s ročníkem rozloučil porážkou po dobrém výkonuStarší dorost FC Vysočina už má odehranou kompletní porci všech zápasů nejvyšší soutěže v ročníku 2022/23. Nejvyšší soutěž zakončil kvalitním výkonem a smolnou porážkou na půdě Českých Budějovic 2:0 (2:0). Naši mladíci tak velmi slušný zisk 41 bodů nenavýšili, což znamená, že skončí nejhůře na 12. příčce mezi nejlepšími českými celky. Sestupují Hradec Králové a Příbram.

 
Č. BudějoviceČ. Budějovice
29.kolo, sobota 3.6.2023, 11:00
2:0
(2:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 25. Gončarov, 44. Dohnal
Diváci: 0
FC Vysočina: Trešl - Chytrý, Švanda (61. Puzrla), Haala, Matoušek - Smejkal (61. Maňásek), Veselý - Udržal (42. Hudák), Šancl (73. Pivnička), Záruba - Zimmermann.
 

Komentář

Komentář trenéra Josefa Vrzáčka: "Do Českých Budějovic jsme jeli s velmi mladým mužstvem, nicméně jsme od úvodu zápasu byli aktivnější, více na míči. Domácí byli naopak velmi nebezpeční z rychlých protiútoků, které nakonec rozhodli i o výsledku utkání. Přestože jsme si v první části vytvořili daleko více možností na vstřelení branky, tak to byli hostitelé, kteří šli do kabin s dvoubrankovým vedením. Ve druhém dějství se hrálo prakticky na polovině domácích, ale změnu stavu nepřinesly ani největší naše možnosti (Šancl, Haala, Hudák...). Tentokrát držení míče ani herní převaha bohužel body nepřineslo. Přesto musíme učinkování v nejvyšší dorostenecké soutěži hodnotit pozitivně. Získali jsme 41 bodů, což je určitě velmi dobrý počin, ale především, až na vyjímky, jsme předváděli herní styl, který výkonnostně posunuje naše hráče."

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu