OstravaOstrava
14., sobota 29.10.2022, 14:30
2:1
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
54. Látal, 84. Kardoň - 45. Šancl
Diváci: 80
FC Vysočina: Leška - Chytrý, Haala, Švanda, Farka - Smejkal, Panský - Och (86. Šmíd), Šancl, Zahradník (65. Záruba) - Raus (76. Maršík)
 

Komentář

"Vstup do zápasu a celý poločas byl z naší strany velmi aktivní. Dobře jsme kombinovali, vytvářeli si možnosti v koncovce, domácí spíše spoléhali na brejkové situace, ze kterých byli ovšem velmi nebezpeční. V 8. minutě po faulu na Rause si postavil míč na penaltovou značku Šancl a bohužel trefil břevno, o pár minut později pro změnu tyč. V závěru prvního dějství výborně vyvezl míč Švanda, našel opět Šancla a ten tentokrát s velkým klidem a přesností uklidil míč na první tyč a dal ráz průběžnému stavu po poločase.

Ve druhé části nás od úvodu domácí zatlačili, byli nebezpeční a my jsme jim bohužel ulehčili vyrovnání nepřesnou přihrávkou do středu hřiště, kterou následně dohráli. V 84. minutě jsme pozdě dostoupili hrotového útočníka a ten výbornou kolmou přihrávkou vyzval svého spoluhráče, který se nemýlil. V samotném závěru jsme domácí zatlačili do pokutového území, vytvořili si Šmídem, Hálou, Zárubou možnosti, které se daly uhrát do vyrovnávací branky. Bohužel se tak nestalo. Přesto jsme dnes s velmi silným Baníkem odehráli kvalitní utkání, myslím, že jsme jej mohli rozhodnout v prvním poločase střelením druhé branky. Za druhý poločas, kdy domácí prokázali svoji fotbalovou vyzrálost by utkání slušela remíza, nicméně hostitelé dokázali vstřelit vítěznou branku," okomentoval duel trenér Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu