FC Vysočina BFC Vysočina B
11.kolo, neděle 16.10.2022, 10:15
3:0
(1:0)
Velká BítešVelká Bíteš
 
branky: 42. a 90. Fila L., 74. Irodotos
Diváci: 60
FC Vysočina B: Trešl - Jiřík, Mikuška, Irodotos - Savi (73. Procházka), Miška (79. Udržal), Fila, Křehlík - Trojan (60. Lokvenc), Fila L. - Jiroušek (60. Pekárek).
Velká Bíteš: Pelán - Šperka, Loup Pavel, Mrňa - Vošmera (72. Kříž), Novotný, Daněk, Kamenský, Ondrák (79. Loup Patrik) - Traxl (69. Macek), Krula.
Stanice TV prenosu: sestřih branek
 

Komentář

"Dnešní vítězství se nezrodilo vůbec lehce. Bíteš se představila jako pohyblivý a dobře organizovaný soupeř. Do šancí a celkově do střeleckých příležitostí jsme se moc nedostávali. Stejně tak ale i Bíteš. Zápas se tak odehrával spíše uprostřed hřiště. Naštěstí se nám v závěru první půle podařila rychlejší jednodušší akce, ve které Trojan našel ideálně Lukáše Filu, který nás poslal do vedení. Ve druhé půli jsem malinko cítil, že máme více sil. Navíc jsme si konečně pomohli standardní situací, když se po rohovém kopu Mišky prosadil hlavou Irodotos. Tento moment nás uklidnil a soupeře poslal do kolen. V poslední minutě jsme naši výhru zpečetili přesnou střelou Lukáše Fily, který zužitkoval Křehlíkovu asistenci. Jsem moc rád, že jsme se v nelehkém zápase třikrát prosadili a neinkasovali. Je to ta nejlepší odpověď na předchozí prohru s prvním STARTem Brno!" 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu