02.05.2022, Michal Veselý

Rosice - U21

 
RosiceRosice
26.kolo, neděle 1.5.2022, 16:30
2:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 36. Koláčný, 69. Přerovský - 2. Christodoulou
Diváci: 210
FC Vysočina: Lancman - Němeček, Mikuška, Christodoulou - Walter (46. Křehlík), Fila M., Chocholatý (81. Miška), Ritter, Novák (73. Jiroušek) - Vacek (64. Wilson), Savi
 

Komentář

V Rosicích nás čekal velmi zkušený a tradiční účastník MSFL. 
Nám se povedl vstup do utkání a hned z první akce jsme mohli otevřít skóre zápasu, ale Vacka brankář domácích vychytal, nicméně z následného rohu jsme už šli do vedení. Během prvního poločasu se domácí snažili o vyrovnání a my jsme hrozili z rychlých brejkových situací, které se nám dařili, ale nepovedlo se nám odskočit na rozdíl dvou branek. Naopak soupeř z nenápadné akce vyrovnal a poločas skončil 1:1.
Druhý poločas se odehrával mezi šestnáckami a nikdo si žádnou větší šanci nevytvořil. Zápas se rozhodl v 70. minutě, kdy jsme inkasovali z pokutového kopu.
Kluků nám bylo po zápase líto, protože dnes si minimálně bod zasloužili. 
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu