FC VysočinaFC Vysočina
přát., sobota 8.1.2022,  
4:1
(1:0)
PardubicePardubice
 
Góly: 4. Zimmermann, 15. a 90. Pivnička, 40. Veselý – 65.
Diváci: 0
FC Vysočina: Procházka – Dlouhý, Haala, Dolejší (65. Záruba) – Klouček (45. Staněk), Udržal (55. Veselý), Veselý (45. Šerý), Záruba (45. Pátek), Matoušek – Zimmermann (45. Jelínek), Pivnička (45. Hudák, 80. Pivnička)
 

Komentář

„V první půli jsme si vyzkoušeli hru v rozestavení 3-5-2 a myslím si, že jsme ji odehráli velmi slušně. Je pravda, že první jasnou šanci měly Pardubice. Na štěstí pro nás ji neproměnily. My o chvilku později ano. Následně se nám podařil rychlý protiútok a v závěru první půle jsme se prosadili po rohovém kopu. Po změně stran jsme nastoupili v rozestavení 4-2-3-1 a musím uznat, že druhá půle byla více v režii hostí. Nás však několikrát podržel Procházka. Hostům se tak podařilo skórovat pouze jednou a snížit tak na rozdíl dvou branek. My si vytvořili minimum šancí, ale i tak se nám podařilo vstřelit v úplném závěru hezký gól, který potvrdil naši výhru. Kluci dnes podali velmi poctivý, snaživý a odvážný výkon. Odměnou je tak pro nás všechny výhra, která musí být povzbuzením do naší další práce v zimním přípravném období,“ zhodnotil přátelské utkání trenér Kamil Průša.

 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu