FC Vysočina BFC Vysočina B
16.kolo, sobota 6.11.2021, 10:15
2:3
(0:1)
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
 
Góly: 56. Savi (PK), 65. Franěk
Diváci: 0
FC Vysočina B: Jágrik - Růžička, Kolčava, Christodoulou, Mikuška (70. Němeček) - Chocholatý (80. Lokvenc), Fila M. - Lát (46. Chok), Franěk, Ritter - Savi
 

Komentář

"Věděli jsme, že nás čeká velmi důležité utkání, které jsme potřebovali zvládnout, bohužel jsme nemohli využít plné posílení hráčů z "A" mužstva, jelikož někteří z nich mají své zdravotní komplikace. To k soutěži bohužel patří, že přicházejí zdravotní problémy, nic to ale nemění na faktu, že jsme měli utkání o 6 bodů zvládnout. Zápas začal opatrně, naší první velkou šanci, kdy jsme mohli nebo spíše měli jít do vedení, brankář hostů skvělým zákrokem zneškodnil. V rozmezí mezi 10. a 25. minutou byl soupeř lepší a hrozil ze standardních situací. Všechno jsme, někdy i se štěstím, vyřešili a když už jsme začali hru opět vyrovnávat, tak jsme udělali obrovskou chybu a soupeř nám dal gól do prázdné branky.
 Ve druhém dějství jsme se snažili skóre minimálně vyrovnat, ale opět jsme soupeři darovali dvě laciné branky, kdy jsme přestali hrát a mysleli si, že rozhodčí pískne faul a při další situaci jsme si dali vlastní gól. Najednou jsme v 51. minutě místo toho, abychom se pokusili dohnat jednogólové manko z první půlky, prohrávali 0:3. V 56. minutě jsme snížili z penalty na 1:3 a dostali šanci s utkáním ještě něco udělat, což se o dalších 10 minut ještě umocnilo, snížili jsme na rozdíl jediné branky. Ve zbytku zápasu se nám už bohužel náskok soupeře dorovnat nepovedlo, a tak pro nás zápas se sousedem v tabulce skončil prohrou. V kontextu celého zápasu je pravda, že pokud soupeři darujeme 3 góly, tak je těžké myslet na úspěch v zápase. Musíme se z chyb poučit a příště donutit k chybám soupeře, " uzavřel hodnocení utkání svých svěřenců Michal Veselý.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu