FC VysočinaFC Vysočina
12.kolo, neděle 17.10.2021, 12:00
2:4
(2:2)
OstravaOstrava
 
Góly: 26. Ficek (PK), 34. Vopršal
Diváci: 0
FC Vysočina: Široký - Novotný, Vodička, Tlačbaba (68. Dohnal), Hájek - Vopršal (61. Starý), Ficek, Pospíchal - Koubek, Palán, Sklenář (68. Stratil)
 

Komentář

"Utkání s vedoucím týmem soutěže přineslo zajímavý fotbal. Naším cílem bylo podat mnohem lepší výkon, než tomu bylo v prvním vzájemném utkání v Ostravě, kdy jsme prohráli vysokým rozdílem. To se klukům rozhodně podařilo a i přes porážku mohli ze hřiště odejít se vztyčenou hlavou.
Baník začal utkání velmi aktivně a již v jedenácté minutě se ujal vedení. Postupně jsme se ale osmělili a začali se více tlačit také dopředu. Po faulu brankáře hostí na Zdeňka Koubka vyrovnal z penalty Jakub Ficek a po krásném brejku a přihrávce Tomáše Sklenáře se sám před brankářem objevil Matyáš Vopršal a poslal nás dokonce do vedení. To však trvalo pouhé dvě minuty, kdy hosté skórovali také z penalty a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu 2:2.
Ve druhé půli se začala projevovat vyšší herní kvalita hostí a i když kluci makali a bojovali, Baník byl herně lepší a častěji se dostával do zakončení. Výsledkem byly dvě branky v naší síti, na které jsme již neměli sílu ani přes velkou snahu zareagovat a utkání tak skončilo vítězstvím hostí z Ostravy. Dnes jsme bohužel ani přes dobrý výkon na body nedosáhli, ale věříme, že pokud stejný zopakujeme i příští týden v Porubě, určitě nepojedeme domů s prázdnou," zhodnotil utkání trenér Pavel Tvarůžek.





 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu