13.10.2019, Miroslav Fuks

Další zklamání U19: domácí prohra s Frýdkem-Místkem

Další zklamání U19: domácí prohra s Frýdkem-MístkemStarší dorost zažil druhou nepříjemnou porážku v řadě. Po výbuchu v Třinci nestačil na svém stadiónu ani na Frýdek-Místek v poměru 1:3 (0:1), čímž se propadl až na 3. příčku Moravskoslezské ligy. Jedinou jihlavskou branku zaznamenal Mirek Malata.

 
FC VysočinaFC Vysočina
11.kolo, sobota 12.10.2019, 11:00
1:3
(0:1)
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
 
Góly: 59. Mirek Malata - 62., 66. Nezhoda, 22. Packo z penalty
Diváci: 50
FC Vysočina: Doležal - Fila, Mikuška, Pojezný, Vácha (46. Trnka) - Trinh (66. Franěk) - Růžička, Šrámek, Ritter (71. Havlín), Shudeiwa - Savi (58. Mirek Malata).
 

Komentář

"První poločas jsme podali zakřiknutý výkon, ve druhém jsme po vyrovnání udelali dvě fatální chyby, které soupeř využil," stručně řekl k nevydařenému duelu trenér Luboš Prokopec.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu