14.08.2019, Miroslav Fuks

MOL Cup: Vysočina dominovala v Humpolci

MOL Cup: Vysočina dominovala v HumpolciFC Vysočina vstoupil do úvodního kola MOL Cupu exhibičním způsobem. V regionálním derby od počátku dominoval a nakonec divizní A.F.C. Humpolec deklasoval 0:9 (0:6), když hattrick vstřelili debutanti v jihlavském dresu Matěj Koubek a Esteban Beltran. Dvakrát se trefil Jakub Rezek a jednu branku přidal Rajmund Mikuš.

 
HumpolecHumpolec
1.kolo, středa 14.8.2019, 17:00
0:9
(0:6)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 11., 18. a 47. Beltran, 30., 37. a 45. Koubek, 28. a 56. Rezek, 54. Mikuš
Rozhodčí: Denev – Kotalík, Pečenka
Diváci: 692
Humpolec: Kříž – Alt (59. T.Kopic), Vrátný, Šerý, Svoboda, Pikl, Tomovič, Málek, M.Havel (46. Dalík, 66. Skryja), Pešek, Ujčík. Náhradníci: Matějka – Zástěra, Štěpán, L.Havel.
FC Vysočina: Veselý – J.Pavlík, Vedral, Tijani, Javůrek (46. Trajković) – Lacko, Fortelný (46. Smejkal) – Mikuš, Beltran, Rezek (62. Křivánek) – Koubek. Náhradníci: Jágrik – Novotný, Klobása.
 

Komentář

Jak pohárový duel po jeho skončení okomentoval asistent trenéra Josef Mucha? „Nechtěli jsme dopustit žádné překvapení a k utkání jsme přistoupili velmi zodpovědně. Logicky se pak musela proti diviznímu soupeři projevit naše kvalita. A tak to má být. Po utkání můžeme být spokojeni. Je jasné, že náš výkon byl lepší v prvním dějství, k čemuž mohl prospět průběžný stav zápasu i prostřídání sestavy. Přesto jsme duel až do konce odehrávali v nasazení a pohybu. Nadále jsme předváděli pohledné šance a dokázali jsme se dostávat do šancí, jen jsme je neproměňovali. Samozřejmě, že nás těší i gólová efektivita debutantů Estebana Beltrana a Matěje Koubka. A snad jsme potěšili i přítomné diváky, kterých dorazilo opravdu hodně.“

Nabízíme ohlasy na Ježour TV: krom pozápasového komentáře asistenta trenéra Josefa Muchy přinášíme slova debutanta v jihlavském dresu a střelce hattricku Matěje Koubka.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu